İcra dosyalarında site yönetimlerinden alacağımızı nasıl tahsil edebiliriz
Merhaba arkadaşlar , ben bi büroda icra takip elemanı olarak çalışıyorum ve hatrı sayılır sayıda site yönetimi dosyalarımız var bunlara 89-1 gönderdiğimizde bankalardan olumsuz cevap oluyoruz , çıktığımız hacizlerden ise alacak birşey bulamadığımız için bir işlem yapmadan geri dönmüş oluyoruz acaba , borçu tahsil etmemizin bi yolu varmıdır ? ve ortalama icra takip elemanları ne kadar maaş alıyordur şimdiden cevaplarınız için teşekkürler .
Cevap: İcra dosyalarında site yönetimlerinden alacağımızı nasıl tahsil edebiliriz
Borçlularınızın ev, araba haczedilebilir ev eşyası, maaşı vs ne varsa haczederek borcu tahsil edebilirsiniz. İstanbul'da takip elemanları en az bir milyon dolar ücret almaktadır.
Cevap: İcra dosyalarında site yönetimlerinden alacağımızı nasıl tahsil edebiliriz
Engin bey cevabiniz icin tesekkurler ama , site yonetimlerinin vergi numarasi olmadigi icin bankalardan gelen cevaplar herzaman olumsuz oluyor , çıkılan hacizlerde site ye ait mal olmadigi icin olumlu bi tepki gormuyoruz , maas hesapi olmadigi icinde kurum olduğu icin bi haciz koyamiyoruz , maas konusunda yaptiginiz espiri icinde tesekkurler sadece iste yeni oldugum icin alinabilicek maas miktarini merak etmiştim , yinede tesekkurler
Siz site yöneticisi vekilisiniz de kiracılardan kat maliklerinden alacağı nasıl tahsil ederiz diye soruyorsunuz sandım. Site Yönetiminin tüzel kişiliği var mı ki borcu ödemezlerse kat maliklerinden edilmiyor mu?