Rent a car açık senet hk.
Merhaba. Ben 2014 yılında İstanbul'da kurumsal olmayan bir yerden araç kiraladım bir kaç kere. Bu yer bizim kendi mahallemizde. Orada çalışan kişiyi de tanıyorum, abi derim. Senetlerim ondaydı 2 yıl boyunca. Hiç dert tasa etmedim, sıkıntı olmaz dedim. Ben onlarda 3 tane senedim olduğunu sanıyordum, o bana 2 tane senet verdi geri. Bunları bulabildim dedi. Şimdi canım sıkkın. Benim karşı tarafa kesinlikle borcum yok. O da biliyor bunu. Açıkçası mahalleden tanıdığımız abi dediğimiz bir kişi. Ama güvenemiyorum. İlerde bir gün yok yere bana haciz göndermesinden korkuyorum. Telefon görüşmelerimiz oldu, bu görüşmelerde benim ona borcumun olmadığını o da kendi ağzıyla söyledi. Alacak verecek yok aramızda dendi. Bir diğer korkum 3. kişilerin eline geçmesi. Sizce bu açık senet yüzünden yok yere icraya verilebilir miyim? Telefon görüşmelerinin bir faydası olabilir mi? Üzerime olan ev, arsa ve arabaya bi sıkıntı gelir mi? Teşekkür ederim.
Cevap: Rent a car açık senet hk.
üstad merhaba,
bana e-posta adresini bırakır mısın. özel mesaj atamıyorum. ben de senin gibi araç kiralamada bi hata yaptım.
birbirimize destek olmaya çalışırız.
Cevap: Rent a car açık senet hk.
Merhaba
Geçen sene eylül ayında bir araç kiralamıştım.Aracı teslim ettim ama teslim alırken bir kağıt imzalamıştım.Senet imzalamadım.Sadece kaza için bir kağıt imzalamıştım.Kağıdıda almadım.Acaba ondan bir sıkıntı olurmu?Çok tedirgin oldum yardımcı olabilirmisiniz