Sayın hukukçularım. Genç bir öğretmenim. Okulumda bir hocamız öğrencilere karşı benim hakkımda işten kovduk acıdık geri aldık diyerek bildirimde bulunmuş. Bende bu durumu duyunca kendisiyle konuşmak için öğretmenler odasında arkadaşlarımın yanında konuşmak istedim. Ben konuşurken bağırıp çağırıp hakeret etmeye başladı. Üzerime yürüyerek sen kimsin it herif ve köpek gibi ifadeler kullandı bu durum karşısında sesiz kalıp öğretmenler odasından çıkınca bu sefer aynı cümleleri koridorda öğrencilerin, öğretmenlerin ve personelin önünde tekrar yineledi ve üzerime yürümeye devam etti. Bu konuda öğretmen arkadaşlarım şahitlik edeceklerdir. Ben durumu idareye bildirdim ancak herhangi bir yaptırım yapmama ihtimaline karşı hukuki haklarım nedir sizlerden bilgi almak istedim.
Eğer öğretmenler odasından çıkmasam darp edilecektim. Ve şahsıma yapılan bu hakaretler benim itibarımı okul önünde herkesin karşısında küçük düşürdü. Bu konuda nereye şikayet edebilirim. Eğer konuyu yanlış bır bölüme açtıysam kusuruma bakmayın. Yardımlarınızı beklıyorum.