Cevap: bosanmak istiyorum ama..
Yardimci olacak yol gosterecek akil verecek biri yokmu:((
Boşanma davalarına 3-0 önde başlayan kadınlar bir de adatma durumunu mahkemeye sunarsa(siz başkasını sevdiğinizi söylüyorsunuz, üstelik elinde fotoğraflarda varmış) genelde bu maç 5-0 gibi biter.
O da çocuklar için iştirak, çalışmayan kadın için yoksulluk nafakası, 50-100 bin arası tazminat, tüm altınlar(harcandıysa bedelleri) gibi sonuçlar çıkması kesine yakın gibi.2 iştirak 1 yoksulluk nafakası kabaca aylık 1000-1500 TL arası olabilir.Benim maaşım az, asgari ücretliyim demek çok şey ifade etmez hiç çalışmayan ve resmi geliri olmayanlara bile ciddi nafakalar çıkıyor.
Sizin iddialarınızın kilo aldı(bence bu iddia mahkemeyi sizin açınızdan olumsuz etkileyecektir), evi süpürmedi, televizyon izliyor bir şeye yarayacağını, mahkemede dinleneceğini düşündüğümü söyleyemem.Bu kayıpları minimize etmek için avukat yardımı öneririm.
Gecmis olsun. Allah boyle kadinlarin serrinden korusun. Maca 3,0 geride baslasan da, kazanman imkansiz degil. Eskiden Hammrabi kanunlarinda kisasa kisas terimi vardi bilir misiniz? Ben bu foruma senin gibi bosanma asamasinda oldugum esimin dalaverelerini ve entrikalarini anlatmak icin uye olmustum. Genel olarak hep olumsuz yanit aliyordum. Yok kadinlar onde, mahkeme onunde avantajli vs. Ama ne oldu biliyor musun? Esim gibi dusundum. Esim gibi yaptim. Ve esimin sadece iftiraya calisan beynini, ona karsi bir silah olarak kullandim. Sonuc olarak her suclamadan aklandim. Kendisi bir miktar adli para cezasina carptirildi. Ve halen sanik sifatiyla mahkemelere katiliyor.su an bosanma davam devam ediyor. Kendisine tedbir nafakasi oduyorum. Ama bu maci da elbet kazanacagim. Daha acik yazmak isterdim. Ama iyi ornek olmayacagi icin yazmiyorum. Size onerim sabirli olun.Hoscakalin..