-
Haciz islemi
Sevgili Avukat arkadaslarimiz sizden yardım öneri goruslerinizi bekliyorum 2 ayrı bankaya kredi ve kmh borcum bulunuyor ne yazikki issizim Allah nasip ederde bir işim olursa borcumu oduycem suan bankanın birinden ilamsiz icra kağıdı geldi mal beyanında bulunucam üzerime kayıtlı bir şeyim yok maaşım yok ailemle ikamet ediyorum borçlar yüzünden aramızda çok kötü ödemeyede yanasmiyorlar borcu ben yaptım diye . Eve haciz gelir mi babam anneme eve biri gelirse icradan içeri almayın dedi faturaları gösterin kapının üstünde de benim adım yazıyor ev benim dedi bu durumda icra memurları eve girmeye hakları var mı ben bu evde yaşıyorum ama evdede hersey babamın evdeki çoğu eşyanın faturası var faturası olmayanda mutlaka vardır kanepelerin fln söyle bir durumda var kardesimin arkadaşı yeni evin çıkmasını bekliyormus bizim alt kata boş olan daireye getirip eşyalarını biraktilar babamda burayı depo olarak kiraladigina dair çocuğa bişey imzalattı eşyaları hazcedilmesin diye. Böyle bir durumda alt kat kiralanmjs depo olarak gözüküyor buraya girebilirler mi insanların esyasini almalarını istemem benim yuzumden. Eve almama hakkımız var mı icra memurlarini burası onun evi değil sadece ikameti burda gibisine
-
Cevap: Haciz islemi
Sanırım msjimi kimse görmüyor :(
-
Cevap: Haciz islemi
ailenle kaldığın eve girebilirler , 7 gün içinde borca itiraz edersen zaman kazanmış olursun ama borcun bir miktar artabilir ne kadar borç