CK 430/2 6AH
CK 416/3 8/0 418/2
4 tane de HAGB si var bu vatandaşın kızımın velayetini almak istiyorum bu adam suç unsuru teşkil ediyor. sürekli beni tehdit ediyor bende savcılığa şikayet ediyorum sonuç yok.
Printable View
CK 430/2 6AH
CK 416/3 8/0 418/2
4 tane de HAGB si var bu vatandaşın kızımın velayetini almak istiyorum bu adam suç unsuru teşkil ediyor. sürekli beni tehdit ediyor bende savcılığa şikayet ediyorum sonuç yok.
765 sayılı (mülga) T.C.K. dan alınmış cezalar ve reşit olmayanlarla cinsel ilişkiye girme suçlarını kapsıyor.
Kızının velayeti eğer bu şahıstaysa Allah yardımcınız olsun.
Bence vakit geçirmeden bir avukat tutarak velayet davası açın.
kızım 8 yaşında
biz evliyken beni bu adamla aldattı ben işin boyutunu bilmiyordum tabi sadece telefon konuşmalarını biliyordum neyse anlaşmalı boşandık
ben barışma çabası içine girdim salak gibi yine beni kandırdı ev tuttuk vs sonra bu şahıs eski eşimin 3g bağlantılı beraberken yaptıkları mastürbasyon videolarını attı karının bana borcu var vermezsen ailene ve internette yayarım dedi videoları bana attı eski eşimele beraber şikayetçi olduk onları görünce tabi daha işim olmaz o kadınla çıktım geldim ben şimdi o kişiyle evlendi bu kanı bozuklar bende kızımı almak istiyorum böyle sapık birilerinle kalmasını istemiyorum.
Eski eşiniz ile şikayetçi oldunuz ve hala da birlikteler/evliler mi? Tam olarak anlayamadım.
Yukarıda belirttiğiniz maddelerden ceza alan birinin yanında kızınızın olması son derece tehlikeli ve sorunlu bir durum.
Eğer avukatınız var ise elinizden geleni ardınıza koymayın. Tehdit ve şantaj ile ilgili olarak şikayetinizde durum nedir?
Savcılık aşamasında mı, mahkemeye intikal etti mi?
evet bu kadın bu adamla evlendi.. şuan tehdit ve şantajdan savcılığa suç duyurusunda bulunduk açılan dava henüz şantaj davası onda da ben tanık olarak yazıldım. 7. ayda mahkeme var tehdit davası henüz açılmadı savcılıkta sanırım. eski eşim büyük ihtimal şikayetinden vazgeçecek çünkü evlendiler..