uzun yıllar takip edilmeyen borç
2007 yılında senetli borcum var 2009 da mal beyanında bulundum ve borcu bana uygun taksitler halinde ödemek istediğimi beyan ettim aradan zaman gecti fakat arayan soran olmadı borclu olduğum makama sözlü olarak ödemeyi nasıl yapacağımı sordum onlarda iş artık bizden cıktı avukatımız sizinle görüşür dediler 2016 yılına kadar ne arayan oldu ne soran bu ay icinde bir avukat aradı ve illaki bürosuna gitmem gerektiğini söyleyip icra takibi başlatıcam diyerek beni tehdit ediyor ayrıca maaşımdada haciz var acaba neler yapıla bilir yardımcı olabilirseniz cok sevinirim
Cevap: uzun yıllar takip edilmeyen borç
Peki şuan maaşımda başka bir kuruma borcumdan dolayı haciz var ve buaralar cok sıkıntılı durumdsyım maddi acıdan nerden baksanız 9 yıllıkta faiz alacaklardır bu borçtan kurtulma imkanım yokmu?
Alıntı:
Sinan35 rumuzlu üyeden alıntı
Peki şuan maaşımda başka bir kuruma borcumdan dolayı haciz var ve buaralar cok sıkıntılı durumdsyım maddi acıdan nerden baksanız 9 yıllıkta faiz alacaklardır bu borçtan kurtulma imkanım yokmu?
Biraz empati yapmak gerek. Siz birine borç vermiş olsaydınız, borç verdiğiniz kişi bu borcundan nasıl kurtulabilirdi? Siz de o şekilde kurtulabilirsiniz.
Alıntı:
Sinan35 rumuzlu üyeden alıntı
Karşı taraf alacağından vazgeçmediği veya siz borcun tamamını işleyen faiziyle (veya alacaklıyla anlaştığınız kadarıyla) ödemediğiniz sürece o borçtan kurtulma şansınız , en azından şu an önünüzdeki 10 yıllık süre için yok .