Hesap Kartımda ki paraya bloke geldi.
Öncelikle Merhaba. İnternet aracılığıyla 195 TL ye ayakkabı satmıştım bir kişiye. Kargoda çıkan sorun sebebiyle dolandırıldığını sanan arkadaş şikayet etmiş beni. Bunun üzerine Ziraat hesap kartımda ki 195 TL ye bloke geldi. Parayı çekemiyorum. Gittim ifade verdim takipsizlik kararı verildi olay çözüldü. Olayın üzerinden 2-3 ay geçmesine rağmen bloke kalkmadı hala 195 TL yi çekemiyorum. Ne yapmam lazım ben bu 195 TL'de bulunan blokeyi nasıl kaldıracağım yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Cevap: Hesap Kartımda ki paraya bloke geldi. LÜTFEN YARDIM.
Size blokenin nasıl ve ne zaman kaldırılacağını, bunun için ne yapmanız gerektiğini söyleyeceğim ancak bunu yapabilmem için şu sorulara tam ve doğru olarak cevap vermeniz gerekiyor:
1- 195 TL ye sattığınız ayakkabıyı kaç liradan alıyorsunuz? Faturası var mı, satarken fatura kesiyor musunuz?
2- "Kargoda çıkan sorun" tam olarak nedir?
3- Müşterinin derdi nedir, tam olarak şikayeti nedir, ne istiyor?
Kuşkusuz kaça aldığım beni ilgilendirir, bu benim ticari sırrım olduğundan cevap veremem diyebilir ya da gerçek olmayan bir cevap verebilirsiniz. Ancak bu durumda biz de olayın sonucunu doğru tahmin edemeyiz.
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Size blokenin nasıl ve ne zaman kaldırılacağını, bunun için ne yapmanız gerektiğini söyleyeceğim ancak bunu yapabilmem için şu sorulara tam ve doğru olarak cevap vermeniz gerekiyor:
1- 195 TL ye sattığınız ayakkabıyı kaç liradan alıyorsunuz? Faturası var mı, satarken fatura kesiyor musunuz?
2- "Kargoda çıkan sorun" tam olarak nedir?
3- Müşterinin derdi nedir, tam olarak şikayeti nedir, ne istiyor?
Kuşkusuz kaça aldığım beni ilgilendirir, bu benim ticari sırrım olduğundan cevap veremem diyebilir ya da gerçek olmayan bir cevap verebilirsiniz. Ancak bu durumda biz de olayın sonucunu doğru tahmin edemeyiz.
Ayakkabıyı kendime almıştım büyük geldi. İnstagramdan bursa da bi kişiye sattım. Şahıs parayı hesabıma yatırdı ayakkabıyı gönderdim lakin yanlış yere göndermişim. Sonra durumu düzelttik. Şikayetini geri aldı her şey yoluna girdi. Takipsizlik kararı verildi. Fakat hala bloke kalkmadı.
Yok mu yardım edecek birisi ?
Alıntı:
cihanerkec rumuzlu üyeden alıntı
Ayakkabıyı kendime almıştım büyük geldi. İnstagramdan bursa da bi kişiye sattım. Şahıs parayı hesabıma yatırdı ayakkabıyı gönderdim lakin yanlış yere göndermişim. Sonra durumu düzelttik. Şikayetini geri aldı her şey yoluna girdi. Takipsizlik kararı verildi. Fakat hala bloke kalkmadı.
Anlattıklarınız yukarıda sorduklarımızın tam cevabı olmadığı için yanıt verilemiyor.