Yetkili servis Tüm bilgilerimi ve 1500 numaramı sildi
Telefonumu bir arızadan dolayı yetkili servise verdim. Beni telefonunuzu yedekleyelim mi diye aradılar bende kesinlikle bilgilerimi silmeyin yedekleyin dedim. Servisten telefonumu almaya gittiğimde bilgilerin telefona yüklenmediğini söylediler. Bilgileri alamadık, bilgiler silindi gibi türlü türlü kelimeler kullandılar. Ben yedeklemeyi unutup cihazın işleme girdiğini düşünüyorum. Elimde hem servisin cihazı yedekleyelim mi dediği, hemde yetkili servisle yüz yüze yaptığım konuşmaların ses kayıtları ve yedekleme için alınan 15 Tllik fişim var. Telefonumu da almadım yedeklemem yüklenmedi hak talep edemem diye. Nereye başvurmam gerekiyor? 1500 tane numaram gitti ve çoğu iş numaralarıydı. Tüketici hakem heyetlerini, avukatları aradım kimse yardımcı olmadı, hak talep edemezsin dedi. Maddi manevi dava açmak istiyorum, galiba avukatla firma büyük olduğu için yanaşmıyorlar :alala
Cevap: Yetkili servis Tüm bilgilerimi ve 1500 numaramı sildi
0 yanıt | 102 inceleme :/
Alıntı:
bmduygulu rumuzlu üyeden alıntı
0 yanıt | 102 inceleme :/
12-8 vardiyası iyi çalışmamış demek ki :)
THH ancak ödediğiniz 15 lirayı geri almanız için yardımcı olabilir ama sizin talebiniz bu değil sanırım.
"avukatla firma büyük olduğu için yanaşmıyorlar" derken ne kastettiniz tam olarak?
Benim telefonumdaki tüm bilgileri benden izinsiz yedeklemeden sildiler. 15 TLnin benim için önemi yok :/ Numaralar olmadığı için işlerim aksıyor. Büyük firmanın yetkili servisi olduğu için avukatlar geçiştirdi diye tahmin ediyorum demek istemiştim.
Hangi avukatlar geçiştirdi, onu anlamaya çalışıyorum.