öğrenciyim ve ev sahibim beni dolandiriyor.
Kiracisi olduğum ev el değiştirmiştir.
Yeni ev sahibine öğrenci olduğumu 2 ay sonra okulumun biteceğini söylememe ragmen evi hemen boşaltmami istiyor.
Eski ev sahibimle olan kira sözleşmem duruyor ve aylik 600tl kira ödüyorum ve 01.07.2016 da bitiyor.
Yeni ev sahibi eve gecmek icin ihtarname cekip ihtarnamede kirayi 750 tl yazmistir. Hiçbir sözleşmede yapmadik.
şimdi ben bu 750 tl yi mi odeyeceğim yoksa 600tl mi.
600 tl odersem kirayi eksik odediğimden bana 2. Ihtarneme cekebilir mi .
çekerse eski sözleşmem fesh olup tahliye davasi acabilir mi.
Cevaplariniz için cok tesekkür ederim.
Cevap: öğrenciyim ve ev sahibim beni dolandiriyor.
Nasıl bir ihtarname bu?
Noterden mi?
Bir fotoğrafını (okunur şekilde) çekip, isimleri de kapatıp buraya koyarsanız daha iyi yorum yapanlar çıkabilir.
Cevap: öğrenciyim ve ev sahibim beni dolandiriyor.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Nasıl bir ihtarname bu?
Noterden mi?
Bir fotoğrafını (okunur şekilde) çekip, isimleri de kapatıp buraya koyarsanız daha iyi yorum yapanlar çıkabilir.
Sayın Şenol beyin, şu ifadesine katılmamak mümkün değil: Söz konusu konunuzla alakalı ihtarnamenin fotoğrafını koymanızı (ÖZEL BİLGİLERİNİZİ KAPATMAK ŞARTIYLA ) rica eden, cümlesine katılmamak mümkün değildir.
Nasıl ki, herhangi bir Doktor; emin olduğu hastalık türünde bile tahlil sonuçlarını görmeden hastaya öneride bulunmuyorsa, bizde herhangi bir konuyla alakalı fotoğrafları (Diğer bir ifadeyle tahlillerinizi ) görmeden yanıt/cevap vermede çekiniyoruz. Zira evrak fotoğrafları(Esas Dosyanız) ile beyan etiğiniz cümleler arasında ciddi bir fark ortaya çıkıyor, bu durum genellikle mağduriyete yol açıyor.
Bu çerçevede, soru soranlara hitaben bir ricam var:
Herhangi bir konuyla ilgili sorularınıza net, doğru cevap alabilmek istiyorsanız; konunuzla alakalı bütün evrak fotoğraflarını (ÖZEL BİLGİLERİNİZİ KAPATMAK ŞARTIYLA ) soru yazdığınız sayfa üzerine koymanızı önemle rica ederim.
Saygılarımı , sevgilerimi sunarım.