Sahte Facebook hesabı açan birisi fotoğrafları , maili , numarayı silip hesabı dondurdu
4 gün önce sahte bi Facebook hesabım açıldı. Mail falan yazıyordu. Fotoğraflarım vardı. Sonra mesaj attığımda mesajımı okumadan korkudan fotoğrafların hepsini silmiş , maili ve telefonunu yok etmişti. Bende bunu tahmin edene kadar; kaydedemedim bilgileri. Ve uçtu gitti herşey. Hesabıda dondurmuş. Mesajlaşmış mıydı birileri ile bilmiyorum. Onlarıda silmiştir kesin. Hesap bomboş oldu bi anda sonra kapatıldı salak gibi baktım öyle. Dava açsak bi sonuç çıkar mı?? Facebook'u geri alsakta sonuçta içinde fotoğrafımız falan olmayacak. Kanıtlayamayacağız ki sahte hesabım olduğunu. Sizce bu işten bi sonuç çıkar mı?? Ona göre uğraşıcam. Şuan hesap bomboş hale getirilip kapatıldı. Mahkeme silinmeden önceki şeyleri çıkarıp ceza verebilir mi açan kişiye?? Yardımcı olursanız sevinirim. Ona göre üstüne gidicem. Umut yoksa boşvericem çünkü.
Cevap: Sahte Facebook hesabı açan birisi fotoğrafları , maili , numarayı silip hesabı dondurdu
Ugrasmaniz zaman kaybi olacaktir.
Cevap: Sahte Facebook hesabı açan birisi fotoğrafları , maili , numarayı silip hesabı dondurdu
Alıntı:
adaletistiyorum55 rumuzlu üyeden alıntı
Ugrasmaniz zaman kaybi olacaktir.
Teşekkür ederim. Neyse canımız sağolsun...
Bu tür hesapları arkadaşlarınızı dolandırmak için açıyorlar sizin porfilinizin kopyasını yapıp arkadaşlarınıza selam kelam mesajından sonra "senin hattın faturalı mı? teknosa dan migrostan vs hediye çeklerim var istersen kullan deyip telefon hattına mesaj kodu yollayıp sonra bir numarayı aratıp veya kodu bi numaraya yollayıp ücretli abonelikler vs sağlıyorlar ordan yollarını buluyorlar bildiğin dolandırıcılık.