Sizce dolandırıldım mı ? Anlayan arkadaşlar bakabilir mi ?
Merhaba arkadaslar dun aksam bir otel sitesinden rezarvasyon yaptirdim numara ile arayip kendileri yaptirdi esra palace hotel 2016da restore edilmis ilk yili filan diyorlar ama google earth veya baska bir sitede ismi yok rezervasyon yapanlar olmus fakat benim icime bir kurt dustu bu isten anlayan arkadaslar soyle bir siteye bakip numaradan filan bir arayip agzindan laf alabilir mi birde satin alinan sirket olarak apple turizm gozukuyor arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.
Cevap: Sizce dolandırıldım mı ? Anlayan arkadaşlar bakabilir mi ?
Bahsettigini otelin mevkii Alanya ise iciniz rahat olsun
Alıntı:
adaletistiyorum55 rumuzlu üyeden alıntı
Bahsettigini otelin mevkii Alanya ise iciniz rahat olsun
Nasil bu kadar emin olabiliyorunuz yani oteli aldik filan ama eskiden baska isimdeymis kapanmis apple turizm ucreti almis otelin her gun numarasi degisiyor yani icim icimi yiyor bir hata yaptiysak gec olmadan cozmem lazim :(
Apple turizm Turkiyede de faaliyet gosteren bir turizm acentesidir. Bu acente ile ilgili otel arasinda yapilan anlasmaya gore, internetten yapilan rezervelerde kredi karti harcamalarinda Apple turizm yazmasi normaldir.
Bu tipki bir telefoncudan Samsung marka telefon aldiginizda, kredi kartiyla odeme yaparsaniz, ekstrede SAMSUNG yazmadigi gibi GENC ILETISIM, CENGIZ GSM yazmasi gibi bir seydir.
Sizin durumunuzda buna benzerlik gostermektedir.
Caninizi sikmayiniz :)
Alıntı:
BRKDVL rumuzlu üyeden alıntı
Nasil bu kadar emin olabiliyorunuz yani oteli aldik filan ama eskiden baska isimdeymis kapanmis apple turizm ucreti almis otelin her gun numarasi degisiyor yani icim icimi yiyor bir hata yaptiysak gec olmadan cozmem lazim :(
Şimdilik emin olabilmenizin tek yolu, atlayıp gidip oteli yerinde incelemek olur, bu da belirlediğiniz tarihte resepsiyonda çifte rezervasyon,vaad edilen hizmet eksiklikleri vb sorunlar yaşamanızın önünü kesemeyecektir. Bu herkesçe bilinen isimler dışında her işletme -acente ile yapılan rezervasyonlar için olabilecek bir durumdur.
Tavsiyem bu tür planlarınızı kesinleştirmeden önce şikayet sitelerinde biraz gezinip sorgulamanızdır.
Herhangi birinin sizin yerinize güvenilir olup olmadığını araştırmasını istiyorsanız, o kişiyi bu sitede bulma şansınız olmadığını da hatırlatmak isterim.