askerde kavga ve mahkemeye verildik
Askerde kısa dönemim. Onbaşıyım. Diğer kişi ise er. Gece 12 de görevine gitmesi için uyandırılıyor kalkmıyor bilerek 30 40 dkka geçiyor bide koğuşa gelip ben kaldırıyorum kalkmıyor şikayet edeceğim diyerek gidiyorum koğuşa tekrar geliyorum telefon etmek için. Kalkmış görüyorum. Sürekli nöbet takıyosun yapma böyle deyince bana küfür ederek saldırıyor darp ediliyorum ama darp raporu alamadım tabi. Gittim şikayette bulundum bölük komutanına. Bizi verdi mahkemeye. Savunma yazdık. O demiş birbirimize vurduk özür dilerim demiş ben yazdım darp edildim görevine gelmediği için uyandırdım saldırdı yazdım.sonuç ne olur.başka hiç tutanağım yok.onun alkolden telefon yakalatmadan var. Benim terhis olmama 20gün var onun 4 ayı var. Sivile sarkar mı sarkarsa ceza alan her iki taraf mı olur ne ceza alırız. Sivilde mi yargılanırım askerlik uzarsa terhisten sonra ne olur
Cevap: askerde kavga ve mahkemeye verildik
Senin için çok ciddi sıkıntı olduğunu sanmam beraat etmende ihtimal dahilinde.Karşı taraf ise üste fiili taaruzdan askeri cezaevinde çok ciddi maceralar yaşayacak gibi duruyor.
Cevap: askerde kavga ve mahkemeye verildik
Bende öyle umuyorum ama son zamanlarda emsal taşıyacak sonuç gören duyan bilen varsa içim rahatlayacak. Bölük komutanı mahkeme her ikinize de verir 7 gün demişti haklı haksız bakmaz demişti bunun bi mantığını göremedim askeriyedede mantıkda yok zaten de.