İcra Dosyasını Nasıl kapattırabilrim?
Merhabalar,
Özel bir bankaya olan 4 adet (Kredili mevduat kredi ve kredi kartı) Kredi borcum icra takibine düstü ve hakkımda icra dosyası açıldı 1 hafta icerisinde borclarımı ödeyip borcu yoktur yazısını aldım fakat avukatlık firması bu hafta sonu kapatıyoruz bu ay sonu kapatıyoruz diyerek 1 yıldan fazla süre beklettiler son aradıgımda biz kapatamayız kendiniz icra dairesinden kapatabilirsiniz cevabı aldım(Ben hukuk bürosuna dosya kapatma dahil bütün ücretleri ödemiştim) İş tempom dolayasıyla bu işlemlere ayıracak vaktim yok Bu konuda ücreti dahilinde bana yardımcı olabilecek avukat arkadaslar varsa irtibata gecmelerini rica ediyorum. İyi Çalışmalar
Cevap: İcra Dosyasını Nasıl kapattırabilrim?
Burada kimse ucret karşılığı iş yapmaz. Burasi hukuki bir paylasim formudur. Bulundugunuz semtte bulacaginiz avukatlar bu isi yapabilir.
Size tebligde bulunan icra mahkemelerine yazacaginiz dilekceyle ve borcu yoktur yazilarini ekte sunarak, dosyayi kapattirabilirsiniz.
Zira icra dosyasinin kapanmasinin iki yolu vardir. Ya alacakli talepte bulunacak ya da borclu borcu olmadigini veya borcu tamamen odedigini ispat edecektir.
Cevap: İcra Dosyasını Nasıl kapattırabilrim?
Alıntı:
adaletistiyorum55 rumuzlu üyeden alıntı
Burada kimse ucret karşılığı iş yapmaz. Burasi hukuki bir paylasim formudur. Bulundugunuz semtte bulacaginiz avukatlar bu isi yapabilir.
Size tebligde bulunan icra mahkemelerine yazacaginiz dilekceyle ve borcu yoktur yazilarini ekte sunarak, dosyayi kapattirabilirsiniz.
Zira icra dosyasinin kapanmasinin iki yolu vardir. Ya alacakli talepte bulunacak ya da borclu borcu olmadigini veya borcu tamamen odedigini ispat edecektir.
Tesekkür ederim