Temlikteki borcun ödemesi
Sevgili dostlar, yapı kredi bankasına toplam borcum 95.000 TL idi.. Ve maaş haciz sırası 4. Sıra olduğundan dosyam avukattan çıkmış temliğe satışı yapılmak üzere genel müdürlük bünyesine devredilmiş. Benim de aile bireylerinden birinin taşınmazının satışı yapılacak ve elime para geçecek.. O yüzden heryeri aradım ve çoğu bankayla şimdiden anlaştım.. Bugün yarın bütün dertlerimden kurtulacağım.. Sorum şu.. Yapıkredi peşin de ödesen 45.000 TL 48 ay taksitte yapsan 45.000 Tl dedi.. Benim de taksitli ödemek işime geliyor ve diğer taraftan ben diğer borçları ödeyince yapı kredi dosyam 1. Sıraya yerleşecek ve bankaya şunu sordum olurda birgün dosyanız 1. Sıraya yerleşirse benim ödemelerim nasıl olacak dedim. Onlar da maaştan kesilen para sizin hesabınıza yatacak ve farkını ödeyeceksiniz dedi. Bu doğrumudur? Sizin düşünceniz nedir? 48 ay taksit yaptıktan sonra banka dosyanın 1 ay sonra 1. Sıraya düşmesinden sonra kayış atarmı? Ben hem taahhüt hem de maaş kesintisi ödemekle karşı karşıya kalır mıyım? Taahhütlü ödeme planım dolayısıyla icra müdürlüğü maaş haczimin kaldırılması ile yazı yazarmı talebim halinde?