e-Devlet' ten Davam Çıktı, Ayrıyetten İcram Çıktı Nolur Yardım .!
İlk olarak e-Devlete Bir Giriyim Dedim Ve Tapularımdan Üzerime Olan 2. Evde Aşşağıdaki Yazıyı Gördüm Ne yapacağım Bu Cezamı nereye ödeyeceğim ve bu cezayı nasıl kapattırabilirim yani e-Devlette birdaha görünmesin Ayrıca Birde Davalarım Sekmesinden bir tane Davam Çıktı Onuda aşşaya yazıcam Lütfen Beni bilgilendirim Pek anlamıyorum bu işlerden..
1) İcrai Haciz : ANKARA 29.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ 16.02.2015 TARİH 2014/(...) E. nin 16/02/2015 tarih 2014/... sayılı Haciz Yazısı sayılı yazıları ile 615.56 TL bedel ile Alacaklı : Eryaman 4.ETAP TOPLU YAPI YÖNETİMİ lehine haciz işlenmiştir.
2) Ankara 13. İcra Dairesi Açılış Tarihi24/07/2015 , BİLİM DERSHANESİ A.Ş. Alacaklı ... Borçulu : Benim..
-- Şimdi bu durumlarda ne yapmalıyım ilk cezayı nasıl öderim ve konu kapanır 2.sindede davayı nasıl kapatırım ve nasıl öderim tüm bunlar için ne olur bir hukukçu kardeşim yardım etsin bunalıma girdim
Cevap: e-Devlet' ten Davam Çıktı, Ayrıyetten İcram Çıktı Nolur Yardım .!
Her iki dosya için de ilgili icra dairelerine giderek dosya numaralarını belirterek kapak hesabı yaptırıp belirtilen rakamları verilen hesap numaralarına ödeyerek dosyaların kapanmasını sağlayabilirsiniz.