Arsiv kayitli adli sicil sorgulama
İyi günler benim 2008 -2009 arasında bazı anlasmazliklardan dolayı bu arkadaş beni dolandırdı diye karakola şikayetçi oldular 2 defasında sadece karakolda ifade verdim evime kovuşturmaya yer yoktur diye yazı geldi acaba bunlar arşiv kayıtlı adlı sicil kaydında çıkar mi
Cevap: Arsiv kayitli adli sicil sorgulama
Hayur.kovusturmaya yer olmayan olaylar adli sicil kaydinizda gorulmez. Bu soruyu neden sordunuz bilmiyorum. Ancak gbt sorgulamalarinda sadece kaydiniz olan hukum yediginiz konular gozukur. Bunun disinda is basvurularnda hatta devlet memurluguna giriste dahi bu konuya hic bir yerde verilmez.onemli olan birilerinin hakkinizda isnat ettigi suclar degil, o suclardan hukum yiyip yememenizdir. Sizin olayuniz mahkemeye intikal etmis olsa dahi,beraat etmeniz durumunuzda soylediklerim yine aynen gecerli olacakti
Cevap: Arsiv kayitli adli sicil sorgulama
İş yerinde bizim bazı olaylar oldu patrondan bütün işçiler arsiv kayitli adli sicil kaydi getirmek zorunda dedi bazı arkadaşlar gözaltına alınsan dahi çıkar diyorlar kayıtlar ne kadar kaldın diye karakolda yok herhalde öyle birşey