ilk verdiрimiz ifadeyi deрiюtirirsek hakimin gцzьnde olumsuz bir etki yaratэr mэ?
olay anэnda ifadelerimizi iki tarafta verdik ama olaydan sonra ailelerimiz birbirini tanэdэgэ iзin uzlaюtэk. ve iki tarafэnda ceza almasэnэ istemiyoruz.ilk verdiрimiz ifadeyi deрiюtirirsek herhangi olumsuz bir юey yaratэr mэ ? MESELA o vurmadэ ben dьюtьm gibi. ilk ifadede vurdum demiю ikincisinde vurmadэ ben dьюtьm derse ?
Cevap: ilk verdiрimiz ifadeyi deрiюtirirsek hakimin gцzьnde olumsuz bir etki yaratэr mэ?
Ne olursa olsun, yanlis ifade vermeyin. Cunku mahkemeye yalan beyanda bulunmanin yaptirimi daha agirdir. Ayrica alinan darp raporlarinda, (sikayet oldugu icin rapor oldugunu varsayiyorum) olusan hasarin dusmeye mi, yoksa darbeye mi bagli oldugu belirtilmistir.
Cevap: ilk verdiрimiz ifadeyi deрiюtirirsek hakimin gцzьnde olumsuz bir etki yaratэr mэ?
darbe mi yoksa dьюme mi olduрunu anlamak iзin neler gerekiyor ? yani demek istediрim, mesela bir bэзaklama olayэnda bэзaklanma mэ yoksa dьюmemi olduрunu anlamak iзin bэзaрэn bulunmasэ gerekmez mi ?
Bu raporu yazan doktorun belirleyecegi seydir. Ama bi ornek vermemi istersen
Merdivenden inerken dustugunu, bicagin battigini iddia eden birisinin bu iddiasi, bicagn sirt diye tabir ettgmz bolgeye batmasindan dolayi aldigi hekim raporuyla curumus olur ve sorgulanmaya aciktr. Cunku merdivenden inen sahisin dusme sonucu sirtndan bicak yemesi kulaga pek mantikli gelmez.
Kisacasi olay hakkinda verilen ilk ifadeler, hekim raporlari ve yapilan tum savunmalar tek dosya hakinde bir kisinin veya heyetin onunde toplanacagi icin, kolluk kuvvetine verdiginz ifade ile mahkeme asamasnda verecegnz ifadede olacak celiskiler size sorun yaratabilr.
Alıntı:
erored rumuzlu ьyeden alэntэ
darbe mi yoksa dьюme mi olduрunu anlamak iзin neler gerekiyor ? yani demek istediрim, mesela bir bэзaklama olayэnda bэзaklanma mэ yoksa dьюmemi olduрunu anlamak iзin bэзaрэn bulunmasэ gerekmez mi ?
Genellikle gerekmez bэзaрэn sebep olduрu kesikle dьюmeden kaynaklanan kesik farklэdэr. Uzman doktorlar ayэrd edebilirler tabi ayэrd edemeyen doktor varmэdэr vardэr elbette sizin raporu gцrmeden birюey denilemez. Bir de cam ya da keskin metal ьzerine 90 derece aзэyla dьюmek gibi зok ekstreme bir durum varsa onu bilemem.
Benim olayэmda, зocuk bэзaрэ зэkarэyor ve ьzerime doрru geliyor (ama bэзaрэ bana sallamэyor) bana yeterince yaklaюэnca bэзaрэ tuttuрu elin bileрinden bende tutuyorum bцyle biraz boрuюuyoruz sonrada arkadaюэ karэюэyor yanэ onlar 3 kiюi olduрu iзin arkadaюэda arkadan bana sopayla vurunca ben ve o bэзaklэ зocuk dьюьyoruz bэзak зocuрun koltuk altэnэn 15 cm aююaрэsэna giriyor... ardэndan ayaрa kalkэyor ve kenara зekiliyor. bэзaрэn зocuga girdinden sonradan haberim oluyor ..
bцyle bir olayda belli olur mu ?
Вывод из запоя в Красноярске на дому и в стационаре
Помощь нарколога направлена не только на снятие похмелья. Вывод из запоя является первым медицинским этапом, после которого врач может обсудить лечение алкоголизма, кодирование, психотерапию, реабилитацию и профилактику повторных эпизодов. Такой подход особенно важен, если алкогольная зависимость имеет продолжительный характер, человек регулярно возвращается к запойному употреблению или уже проходил самостоятельные попытки остановить прием алкоголя без устойчивого результата.
Ознакомиться с деталями - вывод из запоя на дому круглосуточно в Красноярске
- - - Gьncellendi - - -
Помощь можно получить анонимно, с аккуратным оформлением и внимательным отношением к личным данным.
Узнать больше - https://vyvod-iiz-zapoya-v-krasnoyarske17.ru/
- - - Gьncellendi - - -
При оценке состояния врач обращает внимание на несколько групп нарушений. Самостоятельно определить степень отравления бывает сложно, поэтому диагностика и осмотр нарколога позволяют быстрее выбрать безопасный метод выведения из запоя.
Получить больше информации - вывод из запоя на дому недорого