Polis Okulundan İlişiğim Kesildi Yürütmeyi Durdurma Kararı ?
Ben balıkesir polis okulunda eğitim görürken güvenlik soruşmamın olumsuz gelmesi nedeniyle okulla ilişiğim dün kesildi.Gerekçe olarak daha önceden uyuşturucu bulundurmak suçundan mahkemeye çıkmıştım.Mahkeme bana 1 yıl denetimli serbestlik vermişti.Ben denetimli serbestlik hükümlerini yerine getirdim ve açılan davada hükmün düşürülmesine karar verdi.Şuan hakkımda herhangi bir kovuşturma bulunmuyor.Davam düştü.Ama okul böyle bir olaydan mahkemelik olduğum için ilişiğimi kesti.Okuldan idare mahkemisine yürütmeyi durdurma davası açabilceğimi söylediler.Açacağım bu davada hızlı bir netice alabilmem için ANKARA İdare mahkesine mi dava açmam gerekiyor.Yoksa İzmirdeki bölge idare mahkemesinede dava açsam olurmu.Okuldan kaydımın silinmemesi için 20 gün içinde davanın sonuçlanması lazım.Yardımcı olabilirseniz çok memnun kalırım.
Cevap: Polis Okulundan İlişiğim Kesildi Yürütmeyi Durdurma Kararı ?
Dostum 20 gün icinde dava bitmez benimde suanda idari yargi mahkemem var senin mahkemeyi kazanman icin yurutmeyi durdurma karari cikmasi gerek benim davam saglik nedeniyle astsubay myo alinmama yaklasik 7,5 ay oldu pmyo olan arkadasim var cikarilip geri mahkeme ile kazanan kisiler oldugunu soylemisti bana sunu soyleyebilirim kazansan bile bir dahaki yil okula devam edebilirsin bence bir an once zaman kaybetmeyip bir avukat tutup davani baslat
Kardeşim sen başvurdunmu idare mahkemine.Yürütmeyi durdurma kararı alabildinmi?
Benim davam hala devam ediyor ben hastaneye sevk edildim onun sonuclarina gore bi karar cikicak ama senin durumuna cok benzer bi davaya daha once avukatim bakmis ve kazanmislar kazanirsin diye dusunuyorum ama dedigim gibi devre kaybin olur
Anladım kardeşim çok sağol.