sattıgım araç hasar kaydı çok çıkmış
Merhaba ben 2008 model honda civic araç aldım aldığım şahıs bana aracın iki çamurluklarda ve kaputtaki boya olduğunu ve 10000 lira hasar kaydı olduğunu belirtti bende nasıl olsa biniciyim diyerek aldım aracı 2 sene kullandım. araci satmak için internette bulunan sahibinden.com adresine ilan bıraktım ilanda aracın ön üç parçasının boyalı olduğunu bu parçaların kaput ve iki çamurlukların oldugunu ve 10000 lira hasar kaydı olduğunu belirttim 2016 yılı Şubat samsun ilinde müşteri aradı aracımızın boyalı yerlerini ve benden önceki sahibinin söylediği 10000 tl hasar kaydı olduğunu söyledim arayan şahıs telek onda pazarlık yaptı Adanaya gelip aracı honda servisine götürdü servis randevusuz gelindiğinde için bakmadı bizde dışarıda bulunan uzman ekspertiz merkezine gidildi orada kontrol edildi alıcı aracı beğendi 35.500 tl anlaştık noterden aracı üstüne aldı 10 gün sonra aracı alan şahıs aradı aracı başkasına satarken aracı alacak olan sigortaya araştırmış 18 bin küsur ve ayrıca 700 tl lik hasar kaydı çıkmış bunu hasarında dolayı 20000 tl ye sattığını ve aracın benden daha önceki şahsın kaza yaptıgını ve sigortadan 19000 aldıgını beyan etti demekki araştırmış yalnız uğradığı zararı benden talep ediyor bu durumda ne yapabilirim telefon numaram 5535956043 lütfen yardım edin
Cevap: sattıgım araç hasar kaydı çok çıkmış
Yani eski hasar 10 bin lira olursa aracın değeri 35 bin lira iken eksi hasar 18 bin lira olunca arabanın fiyatı 20 bin liraya mı düşüyor?
Bana kalırsa sizden bir şey kopartmaya çalışıyor.
Eğer böyle bir sorunu var idiyse, aracı geri verip parasını geri alırdı.
Ben olsam bunu teklif ederdim:
"Özür dilerim, haklısın, getir arabamı al paranı"