Icra dosyasi nasil kapatabilirim
Calistigim is yerinden maas alacaklarim vardi bunun icin icraya verdim ben icraya verdikten 7 gun sonra paranin bi kismini yatirdilar hesabima bir kismini da 1 ay sonra icra dairesine odediler icraya odenen 2600 bana yatan 2400 yani 3 e 5 e bakmayinca alacagim kalmadi bunlardan dosyayi kapatmak icin icra dairesine gittim firma haliyle onceden odenen paraya itiraz etmis banka dekontuyla onda da sorun yok dedim alacagim kalmadi dosyayi kapatayim adliyedeki memur 170 tl para istedi dosyayi kapatmam icin ben bu dosyayi kapatmasam ne olur elinde sonunda bu parayi alirlarmi benden kapatmasam iptal olur mu cevaplarinizi merakla bekliyorum simdiden tesekkurler
Cevap: Icra dosyasi nasil kapatabilirim
kimse yardım cı olamıyormu acaba
İcranın tebligat tarihi, borca itiraz tarihi ve size para ödeme tarihler neler?
Alıntı:
şenol eker rumuzlu üyeden alıntı
icranın tebligat tarihi, borca itiraz tarihi ve size para ödeme tarihler neler?
icranin onlara tebligat tarigi 03.03.2016 icradeiresine yatirdiklari para 11.03.2016 icraya itirazlari 09.03.2016 benim alacagim kalmadi bugun adliyeye gidip alacagim kalmadigi için dilekçe verdim bena dediki ordaki kiz 137 tl öderseniz dosyayi kapatirim dedi bende kapatma o zaman dedim işte bu 137 tl yi ödemesem dosyayi kapatmasam bi zarari olurmu bu 137 tl günün birinde faiziyle karşima cikmasin dan şüpe ediyorum
icraya değil, size havale ile ödediklerinin tarihini sormuştum
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
icraya değil, size havale ile ödediklerinin tarihini sormuştum
11.02.2016 tarinde ben icraya verdim BU Trıhten 5 gün sonra havele ile borcun bir kısmını yatırdılar birkısmınıda 11.03.2016 tarihinde icra dairesi benim hesabıma yatırdı firma havale ile ödedigi parayı ödedigine dahil icra mudurlugune dekontu gönderip borcunun kalmadıgını icra işleminin durdurulmasını istedi bende alacagım kalmadıgı için icra dairesine gidip alacagım kalmamıştır diye dilekçe verdim icra memuru 137 tl öderseniz dosya yı kapatırım dedi bende diyorum ki dosyayı kapatmayıp bu parayı ödemesem bişi olur mu bu para ilerde borç olarak karşıma cıkarmı bu parayı borçlu ödemesi gerekmez mi anlatabildiysem ne mutlu bana :)
Hicmi kimsenin bilgisi yok acaba