Özel hayatın gizliliğinin ihlali ve jantaj
Bir ortamda tanıştım bir bayanla cinsel ilişki yaşadık bayan benden daha sonra 6000 bin lira istedi ben veremeyeceğini söyledim,beni şaka yollu seni polise şikayet ederim bana tecavüz etti derim diyerek tehdit etti,ben bu durumu ciddiye alarak,sen öyle yaparsan bende ilişkimizi kayıt vasıtası ile kolluk görevlilerine verir olay tecavüz değil normal ilişkidir derim dedim sonra istediği parayı verdim,masanın üzerine kendi kimlik fotokopisinin arkasına parayı aldığına dair belgeyi bırakmış ve evi terk etmiş,bir daha kendisine ulaşamadım,face yolu ile kardeşine mesaj attım ablanızın bana borcu var,ulaşamıyorum,eğer bu durum devam ederse elimdeki belgeyle ailesine göndermek suretiyle hak talebinde bulunacağını yazdım,hanım bana silah zoru ile tecavüz etti ve kayıt altına aldı bununla bana şantaj yapıyor iddiası ile şikayetçi olmuş soruşturma,aşamasında,kovuşturmaya gerek yoktur ancak,özel hayatı ihlal ve şantaj davası açıldı( 4 asliye) elimdeki kayıtı kolluğa teslim ettim,izlemem gereken yolu anlatırsanız minnettar olurum,bana ne ceza verilir saygılarımla .Mustafa uras
Cevap: Özel hayatın gizliliğinin ihlali ve jantaj
yazdığın kağıt tehdit niteliğinde ise sıkıntı yaşarsın ancak sana iftira atılmış olması yönüyle elindeki kayıtlar delil olur ben de şuan iftiralar karşısında 4 dava açtım ve ses kayıtlarını verdim yakında sonuçlanacak
Cevap: Özel hayatın gizliliğinin ihlali ve jantaj
Teşekkürlerler dostum biraz rahatladı.şantaja konu olan kağıt feil face mesajı idi ve tehdit hakaret şantaj içerikli değil bilgi mahiyetinde idi