sahte profilden hesap numaram verilmiş
Şikayetçi bayanın fotoğrafı sahte facebooka konulup altına 50 tl karslıgında kamera sovu yapıldıgı yazılmıs.Şikayetçi bayanda sahte hesap acıp profille konusmus ve iki tane hesap numarası almıs.İlk verdigi hesap numarası ticari bi elektronik oyun şirketi.İkinci sefer benim hesap numaramı vermiş buna para gönder bunlar sahte ukash hesap numarası kimliğimi gizli tutmak için gönder bana gelir demiş.Bayan da o profili ve bu konusmaları sikayet etmiş tabi benim hesap numaram verildiği için savcılık bankaya inceleme yazısı yollıcakmış.Bunu bana emniyet söyledi.Benim internette bi tane günlük hiti yüksek bi oyun sitesinde hesap numaram var ve gittigidiyor ilanımda da hesap numaram ve oyun adım yazıyor.Para karslıgında oyun puanı satıyorum.Oyunda level atlatıyorum.Benim hesap numaramı sahte profilden veren kişi büyük ihtimal benden oyun puanı alacaktı o yüzden verdi.Benim hesabıma gelen havaleler de var.Fakat hiçbirinin açıklamasında o sahte profilin ismi yok.Bana para yollayan kimse sikayetci olmadı.50,30,20,15 tl lik havalelerim var.Kimseye 1 aydır ben para yollamadım.Şikayetçi bayan bunun benim fotoğraflarım kullanılarak dolandırıcılık yapılıyor demiş.
Bu bayanın fotoğrafının altına kamera sovu 50 tl yazılması dolandırıcılık mı?Yoksa telif hakkı mı?
Benim basımda derde girer mi kamu davasına dönüşür mü.Sonucta hesab nuamramın yazılı olan sayfaları çıktısını alıp verecegim.Bana para transfer eden kişileri şahitte gösterebilirim.Benden şikayetçi kimse olmadı.Gelen para açıklamasında hiç o sahte hesabın ismi de yazmıyor.Benim oyun musterilerim yolladı.