Banka kartıma 100 TL lik haciz (Bloke) Savcılıktan
Merhaba değerli hukuki.net üyeleri benim küçük bi sorunum var iki kişiye kargo yolladım bunlar parayı önceden gönderdi banka hesabıma şans eseri iki kargoda aynı il ve ilçeye gidiyordu iki üründe birbirine benzediğinden karıştırdım karşıdaki kişiye durumu düzeltebileceğimi ne kadar söylesemde biri anlayışlı çıktı öteki ise direk tutanak tutturup dava etmiş ve banka hesabımda 100 tl bloke var savcılıktan ben bu 100 tl nin dışındaki harcamalarımı yapabiliyorum fakat 100 tl banka hesabımda duruyor çekemiyorumda bu haciz ne zaman kalkar veya kalkması için ne yapmam gerek vede kargo bedeli 100 tl idi 100 tl hacizde bloke olarak duruyor bunu neden çekmiyorlar veya davanın kalkması için ne yapmam gerekir?
Yardımcı olduğunuz veya olacağınız için şimdiden teşekkür eder cevaplarınızı beklerim.
Cevap: Banka kartıma 100 TL lik haciz (Bloke) Savcılıktan
Koskoca forumda bir tane bile cevaplıyabilecek yardımcı olabilecek kişi yok mu :(
Sizden şikayetçi olan kişiye göndermeniz gereken ürün neydi, yanlışlıkla giden ürün neydi?
Aynı il ve ilçedeki bu kişiler birbirini tanıyorlar mı? Elinizde anlayışlı çıkan kişiye gönderdiğiniz kargonun makbuzu var mı? Bu kişinin sorununu nasıl çözdünüz? Ürüler tam olarak nedir? Bu sorulara cevap verirseniz ne yapılabileceği değerlendiririz.