Avans almadıgım Halde bordroma avans yazıp maasımdan kestıler
Isyerınde gecen ay muhasebeye cocugumun dogum raporunu gondermıstım maasım dısında bana dogum yardım odenegı baslıgı altında bı ucret daha yatırdılar sonra bu parayı gerı ıstedıler yanlıs yatırdık dedıler vermedım. Bu ayda o ucretı maasımdan kesıp acıklamayada avans yazdılar bordro maıl adresıme geldıgındede en altında tum kesıntılerı kabul ettım yazmıslar benım adıma ben bu durumda ne yapmalıyım
Cevap: Avans almadıgım Halde bordroma avans yazıp maasımdan kestıler
İşyerinizde doğum yardım ödemeği diye bir şey ödeniyor mu çocuğu olanlara?
Yazılımdan kaynaklanan bir sebepten dolayı yanlışlıkla yatırılan bir para ise geri vermeme sebebiniz nedir?
Cevap: Avans almadıgım Halde bordroma avans yazıp maasımdan kestıler
Sozlesmede boyle bır madde yok ama daha onceden bazı ıscılere bu yardımın yapıldıgını duydum gerı vermeme sebebım herkesın farklı konusması restoran muduru avans kullandıgımı bolge muduru ucretı haketmedıgımı ınsan kaynakları yanlıslıkla yatırdıgını ıdda ettıler bende 170 hattını aradım ve sordum gerı verme zorunlulugumun olmadıgını sırket boyle bısey yatırdıysa hakkım oldugu soylendı
- - - Updated - - -
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
İşyerinizde doğum yardım ödemeği diye bir şey ödeniyor mu çocuğu olanlara?
Yazılımdan kaynaklanan bir sebepten dolayı yanlışlıkla yatırılan bir para ise geri vermeme sebebiniz nedir?
Sozlesmede boyle bır madde yok ama daha onceden bazı ıscılere bu yardımın yapıldıgını duydum gerı vermeme sebebım herkesın farklı konusması restoran muduru avans kullandıgımı bolge muduru ucretı haketmedıgımı ınsan kaynakları yanlıslıkla yatırdıgını ıdda ettıler bende 170 hattını aradım ve sordum gerı verme zorunlulugumun olmadıgını sırket boyle bısey yatırdıysa hakkım oldugu soylendı