ilki taciz iftirası iki ayrı dava açtı birinden beraat ettim birinden 30 ay ceza aldım . dosya yargıtayda . diğeri kamu malına zarar verme. 3 ay 10 gün ceza aldım. onandı. temyize gitmedim. toplam ne kadar yatarım
Printable View
ilki taciz iftirası iki ayrı dava açtı birinden beraat ettim birinden 30 ay ceza aldım . dosya yargıtayda . diğeri kamu malına zarar verme. 3 ay 10 gün ceza aldım. onandı. temyize gitmedim. toplam ne kadar yatarım
Cevap yok mu. 9 gündür cevap bekliyorum. Bir müslümanda çıkıp cevap vermemiş
18 gündür cevap bekliyorum
Toplam cezanızın 2/3 ünü infaz edeceksiniz.
şizofreni hastalığım var ama raporum yok. 13 yaşından beri ilaç kullanıyorum. ceza alacağımı düşünmediğimden ve memur olarak çalıştığımdan mahkemeye söylemedim. karşı taraf yani kız, kızın babası ve polis arkadaşları hakimleri kandırmak için her şeyi yaptılar. beyinsiz hakimlerde iki yalana hemencecik kandılar. şimdi ne yapmalıyım? rapor alıp yargıtaya sunabilmem için?
Su son yazdigin, ozellikle hakimlerle alakali olan kisim senin cezani artirma sebebi aslinda.
Sizofreni hastaligim var diyorsunuz. Bunlari hastaliginizin etkisiyle soylemediginizi nasil bilebiliriz.
Raporu almak icin doktora gideceksiniz. Ancak doktor size o raporu vermezse onlara da beyinsiz diyecek misiniz?
Doktor raporunuz olmadan eczaneden sizofreni tedavisi icin gerekli olan ilaclari nasil tedarik ediyordunuz? Merak icerisindeyim.
bilmiyorsun neden boş boş konuşuyorsun. sen doktora gidip şizofren için ilaç aldığında şizofren raporun olması mı gerekiyor. yoksa şizofren yazan bir reçete yeterli değil mi. asabımı bozma. burada ben bir bilene soruyorum . neden bilmediğin halde cevap veriyorsun, bırak bilenler cevap versin.
ilk dediğine gelelim. ben hakime de dedim bu dediklerimi. hakim cezamı artırmadı , sen kim oluyorsun da hakim yerine karar veriyorsun.
Anladım ki bu forumdan bana yarar yok. bir soru soruyoruz 1 ayda cevap veriliyor. Sonra senin gibi biri gelip hakim yerine karar verip beni suçluyor , boş boş konuşuyor, beni suçluyor. hakim misin değilsin, savcı mısın değilsin , verdiğin cevaba bakarsak avukat bile değilsin. bir daha benim konumun altına yazma. terörize etme konumu. moda şikayet ettim. bb.
Siz bu kafa ve tavırla giderseniz buradan yardım almanız mümkün değil! Hakime beyinsiz, üyeye de hakaret edersen asıl sen şikayet edilirsin.
Soru sorup cevap aldıktan sonra yazılarımı silin demek, mahkeme hakimine beyinsiz yazmak(bunu bi de yüzüne söylemiş mahkeme de bir şey olmamış), cevap verenlere saygısızca yazılar yazmak, sen yaz sen yazma şeklinde forumda oturum başkanlığına soyunmak pek sevdiğimiz şeylerden değil açıkcası.Şizofreni tedavisi başarılı şekilde biter ve cezaevine de girmezseniz bu yazdıklarımı dikkate almak kaydıyla gene forumumuzda bulunabilirsiniz.Ancak şu an sağlık durumunuz el vermiyor gibi gözüküyor.Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz..
Birden fazla isimle üye olup tekrar yapmak yasaktır--------Yönetim---------