Merhaba.gecen hafta apartmana görüntülü diafon yaptirma karari alinmis.ben istemiyorum.bu karara uyma zorunlulugum var midir? Tesekkurler
Printable View
Merhaba.gecen hafta apartmana görüntülü diafon yaptirma karari alinmis.ben istemiyorum.bu karara uyma zorunlulugum var midir? Tesekkurler
Neden istemiyorsunuz? Teknolojiden yararlanmak sizin de hakkınızdır. Çoğunluk kararına uymak zorundasınız.
Ancak 1 liralık diyafon sistemini 3 liraya kurmaya kalkarlarsa itirazınızı elbette yaparsınız. Her şeyin fiyatı üç aşağı beş yukarı bellidir. Araştırırsınız, bir suistimal var ise yasal yollardan hesabını sorarsınız.
Çünkü ona ayiracak param yok.çoğunluk istiyor diye istemek zorundamiyim sonucta lüks bir ihtiyaç a girmiyor mu.daire benim bağlatmak mecruriyetim mi var
Çoğunluk istiyor diye uymak zorundasınız.
Arzu edilen yenilik ve ilaveler çok masrafli ise veya yapinin durumuna göre lüks bir nitelik taşiyorsa ya da ana gayrimenkulün bütün kat malikleri tarafindan kullanilmasi mutlaka gerekli olan yerlerinde veya gecitlerinde bulunmuyorsa bunlardan faydalanmak istemeyen kat maliki gidere katilmak zorunda değildir.bu gibi yenilik ve ilavelerin giderini onu isteyen kat malikleri öder...bu kanun ne demek peki
Hırsızlığın soysuzluğun tecavüzün ayyuka çıktığı şu günlerde görüntülü diyafon sisteminin lüks mü yoksa bir ihtiyaç mı olduğu, harcanan paraya göre getirisi götürüsü tartışılmalıdır derim.