belgeler acil lazım nerden bulurum
arkadaşlar bilgili olanlar bana acıl yardım etsın cok onemlı,sendikal nedenlerle haksız yere fesıhımız gerceklestı,ve bız 5 . mahkemeye cıkıcaz,biz iş yerinde 110 kişi başka sendıkaya gectık 4 kişi işten cıkarıldık,geri kalanlar tekrar işyeri sendikasına geçtiler,sımdı ben bu sendıkadan ıstıfa edenlerın sayısını uye olanların sayısını bulmam lazım cıktı olarak,nerden bulma ımkanım var kısa surede,mahkemeye yetıstırmem lazım,iş verenden ıstenıldı gondermedı hakımde karar verıcem artık dıyor,yargıtayda eksık evrak olunca bozuyor yargıtay o yuzden bana tam evraklar olursa daha ıyı olucak,sendıkadan ıstıfa edenlerı tekrar uye olanların lıstesını nerden bulurum,sendıkadan ıstedık sendıka 2 ay ıcınde sılnıyor bılgıler dedı o yuzden bulamadık baska nerden bulurum acil
Cevap: belgeler acil lazım nerden bulurum
Mahkemeden, sozkonusu listelerin sendika kayitlarindan cikarilmasini talep edebilirsiniz.
sayın kırcalı,ılandada yazdıgım gıbı sendıkadan ıstedık sendıka kaytlarından 2 ay ıcınde sılınıyormus bu uye olanlar ıstıfa edenlerın kayıtları,baska nerden bulabılırım
Mahkemenin ulaşamayacağı evraklara sizin ulaşmanız imkansıza yakın bir ihtimaldir. İşverenden istenildi göndermedi demişsiniz. Mahkeme belgeleri isteyip de, işverenin göndermeme gibi bir seçeneği yoktur. Mahkeme kararları bir tercih değil emir dir. Yapılması lazım olandır. Eğer iddia ettiğiniz şey, ispat edilemeyecek birşeyse iddiaanızı tanıklarla desteklemeye çalışmalısınız. Ne kadar çok tanık bulursanız, iddianızın gerçeklik payı mahkeme gözünde o kadar artacaktır.
Alıntı:
yusufhanedan rumuzlu üyeden alıntı
sayın kırcalı,ılandada yazdıgım gıbı sendıkadan ıstedık sendıka kaytlarından 2 ay ıcınde sılınıyormus bu uye olanlar ıstıfa edenlerın kayıtları,baska nerden bulabılırım
Olmayanı bulabileceğiniz bir yer yok ne yazık ki.
ole belge yoksa hakım yada yargıtay neden boyle bısey ıstesınkı,mesela yargıtay kararlarının cogunda dıyorkı iş yerınde uye olanların sayısı sendıkaya,istifa edenlerın sayısı, bu belgeler eksık gorulmus deyıp bozduguda oluyor,yanı demek ıstedıgım hakım ıs yerınden ıstedı iş yerıde demıskı sendıkadan ısteyın bızde yok demıs,ve getirmedı oyle evrakları mahkemeye,demek ıstedıgım boyle evrakları getırmeden yargıtaya gıtse bozulurmu acaba korkum ondan