Eve zarar veren kiracı ve tahliyesi
öncelikle iyi akşamlar dilerim,
aralık 2015 te evimizi kiraya verdik, kiracımız ilk altı ay kirasını düzenli ödedi, sonra ödemedi, bir avukatla görüştük sulh yoluna gitmemizi, dava sürecinin çok uzun ve masraflı olduğunu söyledi, önerisini dinledik kiracıyla konuştuk ancak ha bu gün ha yarın diye diye bizi oyaladı, önceki evinden de belalı ayrılmış tahliye edilmiş mahkeme kararıyla orada da ödememiş kira, ayrıca uyuşturucu ve fuhuş ile ilgili şikayetler aldık baya belalı insanlarmış hapse girip çıkmışlar, yinede şikayetimi yaptım, eşi ile birlikte şuan hapisteler, iki tane erkek yetişkin çocuları var, yinede evden çıkaramadım, mahkemeye tahliye davası açtım,bugün mahalleden haber geldi, evinizdeki tüm doğalgaz sobalarını sattılar,şofbeni sattılar, duvarları kırdılar vb. ev mustakil bir ev, yüz yüze gelsek bu çocuklarla çok pislikler anlatamam size mutlaka başıma bişey gelir, kaybedecek çok şeyim var onların yok, başımın belaya girmesini istemiyorum, girdi gireceği kadar ya nerden bilebilirdim,şu durumda ne yapmalıyım bir yol gösterin ALLAH rızası için mahkemeyi mi bekleyeceğiz tüm bunlar olurken yapacağımız hiç bir şey yok mu? lütfen yardım edin bir yol gösterin.
Cevap: eve zarar veren kiracı ve tahliyesi
Onları da savcılığa şikayet edin tahliye davasını beklerken.