Dolandırıcılık davasının geri cekilmesi
Bundan 7 8 ay önce internette tanıştığım biri tarafindan dolandirildim banka borçlarımin faizini sildirebilirimve ana parayida yapilandirirz diyerek 3 000 tl mi kptirdim elden teslim ederek verdim bunu üzerine 2 ay geçti banka borçlarımi odeyemedim yapilandirma gibi bir durum flnda olmayınca artık parami istediğimi dile getirdim ve o zaman dan bu zamana kadar parami alamadım beni tehdit fln etti ses kaydını almıştım bunun bununla beni şikayet etmekle tehdit etti. Bnde tatlilikla halledbilirim belki diye olay iyice büyümesin diye bkledim ama paramida vermeyince gittim polise şikayet ettim poliste dolandiricılik olarak sav ciya bildirmiş ve 2 ay sonraya gün vermiş ailem bu durumu bilmiyor adreste Evimin adresini vermediğm halde mahkeme tebligati evime geldi ailem görmeden kıl payı aldım ama ailemden cekindigim için suan davayı ceksemmi diye düşünüyorum çünkü bu insan 2013 ten beri kaç kişiyi dolandirmis ama sapika kaydı fln demiş yani hiç bişey olmamış polis hakkındaki suçlari yanımda söylediğinden biliyorum....benim sorum ben ses kaydını aldigim için beni şikayet ederse suçlu durumuna dusermiyim ses jaydindaki amaç telefonuMDA yüklü olan ses kayıt progrqmiydi bir konuşmamızda bak sen böyle demiştin ama diye ona gönderdim oda böyle öğrendi ses kaydını aldığımı
_diğer konu şikayetimi geri ceksem eve kağıt gelmeye devam eder mi şikayetinizi çektini fln diye
Şikayeti çekince olay kapanır mi yoksa kamu mahkemesi surermi sürerse ben katilmak durumunda kalirmiyim yoksa benimle alakali olmayıp devletin kendi açtığı davami olur bu
Yardımcı olursanız sevinirim iyi gunler
Cevap: Dolandırıcılık davasının geri cekilmesi
Davayı bu aşamadan sonra çekmek diye bir şey olamaz.Dava devam edecek gerek görülürse sizde mahkemeye çağırılacak şikayetinizi geri alsanızda durumu anlatacaksınız.Karşı taraf izinsiz ses kaydı aldığınız için şikayetçi olabilir.Bununla alakalı gerek görülürse savcılık makamı dava açacaktır.
Cevap: Dolandırıcılık davasının geri cekilmesi
Davayi açma gibi hakkım varken neden geri cekemiyoruum ki . Dolandiricilik davası diyemi geri cekemiyorum ailem duyması lazım yaa. İlk başka eve tebligat gelicegini2 bilsem acmazdim davayı arkadasimin adresini verdim ifadede eve geliyor tebligat:(