Cevap: velayet alabilirmiyim...
Genelde çok büyük bir neden yok ise bu yaştaki çocuğu mahkemeler anneye verilir. Ama çocuğun menfaatleri gereği yaşadığı hane halkı ile annenin suça meyilli olması velayetin size verilmesi olasılığını doğuruyor. Tabi dava açtığınızda psikolok ve pedegokların raporlarıda önemli. Anne ve diğer aile bireyleri hakkında açılan davaların sonuçlanmasını bekleyin. Ondan sonra Şansınızı deneyebilirsiniz.
Boşanma davası sürecindeki karşılıklı hakaretler sonucu açılan davalar ve cezaları. Hatta bu davalardan birinde karşılıklı kusurlu bulunmuş ve siz de ceza almıştınız öyle değil mi?
Belirttiğiniz eşiniz ve ailesiyle aranızdaki karşılıklı hakaret davaları ve bu davalardan alınan cezaların velayeti alabilmenize katkısı olabileceğini sanmıyorum.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Boşanma davası sürecindeki karşılıklı hakaretler sonucu açılan davalar ve cezaları. Hatta bu davalardan birinde karşılıklı kusurlu bulunmuş ve siz de ceza almıştınız öyle değil mi?
Belirttiğiniz eşiniz ve ailesiyle aranızdaki karşılıklı hakaret davaları ve bu davalardan alınan cezaların velayeti alabilmenize katkısı olabileceğini sanmıyorum.
Ceza vericem demisti ama vermedi
Esim ile olan dosyanin birtanesinde ( kapanan dosya) karsilikli hakaret ve basit tehdit vardi karsilikli hakaretten ceza almadik fakaat basittehditten o para cezasi aldi yani benim ceza aldigim hicbir dosya yok diger dosyalarin hepsinde mustekiyim ve sikayetlerimin hepsi kamera kaydi ile ispatladim
Gene de 3 yaşındaki çocuğunuzun velayetinin size verilmesini sağlayabilecek suçlar olmadığından, velayetin belirttiğiniz sebeplerle size verilme ihtimali neredeyse sıfırdır sn yavuz50
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Gene de 3 yaşındaki çocuğunuzun velayetinin size verilmesini sağlayabilecek suçlar olmadığından, velayetin belirttiğiniz sebeplerle size verilme ihtimali neredeyse sıfırdır sn yavuz50
Erdogan bey bisey dahaa sormak istiyorrum bi cok hakaret davasi var. Bunlardan 1 tanesi karara baglaandi diget dosyalarda karara baglanirsa bu dosyalariin 2 tanesinde 53 mad. Cezalandirmasi istiyo heranhi bir hapislik durum olup 53 mad devreye girermi ozamaan alliyorum cocugumu
Alıntı:
Yavuz50 rumuzlu üyeden alıntı
Erdogan bey bisey dahaa sormak istiyorrum bi cok hakaret davasi var. Bunlardan 1 tanesi karara baglaandi diget dosyalarda karara baglanirsa bu dosyalariin 2 tanesinde 53 mad. Cezalandirmasi istiyo heranhi bir hapislik durum olup 53 mad devreye girermi ozamaan alliyorum cocugumu
Bu sorunuzun yanıtını verebielcek tek bir kişi var o da o davaya bakan hakimdir.
Ben aile bireylerinin davalarının başkalarıyla olduğunu düşünerek ileti yazdım . Bu davaların hepsi sizinle olan karşılıklı davalar ise Sn Kırcalı ya bende katılıyorum.
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Ben aile bireylerinin davalarının başkalarıyla olduğunu düşünerek ileti yazdım . Bu davaların hepsi sizinle olan karşılıklı davalar ise Sn Kırcalı ya bende katılıyorum.
Sadecee bir davam karsilikliydi ordan hicbisey olmadi diger butun davalar tek taraflidir musteki sifatindayim ve sanik oldugum adima acilan hicbir davva yoktur...
- - - Updated - - -
Haklisini erdogan bey hakim son sozu soyler ben sadece boyle birsey olabilirmi ornek teskil eden karar varmidir bilginiz varmi diye sormustum