-
Uyuşturucu
Öncelikle insanları ayırt etmeden ilgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Hakkımda 2012 yılında uyuşturucu madde bulundurmak suçundan (10 gr. Esrar) denetimli serbestlik tedbiri uygulanmasına karar verildi ve tahlil verdim pozitif çıktı. Pozitif çıktığı için Bununla birlikte aynı suçtan ikinci kez mahkemeye çıktım ve aynı şekilde mahkeme denetimli serbestliğe sevk etti ve temiz verdiğim 3 tahlil ardından 12 aylık denetimli serbestlik sürem başladı ve sorunsuz tamamlandı.Fakat 5 yıl içerisinde aynı suçu işlediğim takdirde 10 ay hapis cezam eklenecek muhtemelen. 2 gün önce arabamla giderken yapılan polis çevirmesinde yapılan aramada 5 gr. esrar yakalandı ve ifade verdim serbest kaldım. Fakat polisin çevirme yaptıgı yer okula yaklaşık 75. Metre uzaklıkta ve uyuşturucu suçları artırılmış henüz tarafıma iddaaname ulaşmadı. Sizden öncelikle işlediğim bu suç için özür dilerim. 1.Hakkımda nasıl bir ceza verilir hapis cezası muhtemelmidir? belirttiğim suçtan başka hiçbir cezam suçum yoktur şimdiden teşekkür ederim. İyi Günler...
-
Cevap: Uyuşturucu
Rica ediyorum yardımcı olabilecek aydınlatabilecek arkadaşlarım yazsınlar aynı suçun tekerrürü oldu