Denetimli serbestli kurallarına uyulmazsa ne olur?
Arkadaş Merhaba,
1 Kere uyuşturucu ile yakalandım ve bir ceza almadım mahkemeye gidip ifade verdim sadece aradan 2 sene sonra askere gitmeden 1 gün önce tekrar yakalandım ama bu sefer benim değil yanımdaki arkadaşımındı Hakim bey denetimli serbestlik verdi. Ve ben buna 2 defa gittim uyuşturucu içtiğimden değil orayı gidip bir görseniz sonrasında mahkeme kağıdım geldi tekrardan mahkemeye cıktım alınan sonuç 5 yıl boyunca hiç birşeye karışmamdı. Başıma şöyle birşey geldi erkek kardeşim yerde bulduğu tanımadığı birini kredi kartından benim telefonum üzerinden oyun oynuyoruz maliyeti 400usd ye yakın bi miktarda. Şuan ikitane davam gözüküyor bir tanesi Bila infaz sonrası açılış diğeri ise Suç Uydurma .Ben ne yapabilirim karşı tarafa ulaşıp yapılan harcamaları faizliyle verebilirmiyim.Çok korkuyorum ve mahkemden 4 gün sonra düğünüm olucak çok karamsar kaldım bi tutukalama çıkarmı ?
Bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Cevap: Yardımcı olurmusunuz.
Daha açık, net, tane tane ve anlaşılır yazarsanız bilgi sahibi olanlar mutlaka yazacaklardır.
Cevap: Yardımcı olurmusunuz.
1 Kere uyuşturucu ile yakalandım ve bir ceza almadım mahkemeye gidip ifade verdim sadece. 2 sene sonra tekrardan yanımdaki arkadaşım yakalandı bende yanında gittim tabiHakim bey denetimli serbestlik verdi. Ve ben buna 2 defa gidip bıraktım.5-6 ay sonra mahkeme kağıdım geldi tekrardan mahkemeye cıktım alınan sonuç 5 yıl boyunca hiç birşeye karışmamamdı. Başıma şöyle birşey geldi erkek kardeşim yerde bulduğu tanımadığı birinin kredi kartından benim telefonum üzerinden oyun oynuyor maliyeti 400usd ye yakın bi miktarda para kullanıyor. Şuan ikitane davam gözüküyor bir tanesi Bila infaz sonrası açılış diğeri ise Suç Uydurma .Ben ne yapabilirim karşı tarafa ulaşıp yapılan harcamaları faizliyle verebilirmiyim.Çok korkuyorum ve mahkemden 4 gün sonra düğünüm olucak çok karamsar kaldım bi tutukalama çıkarmı ?