Cevap: velayet değiştirilmesi
8 yaşındaki çocuğun görüşü mahkemede esas sayılabilir. çocuğun gelişimi normal ve kendini ifade etme becerisi yerindeyse. kızınız kimde kalmak isterse orada kalacaktır. diğer etmenler velayeti değiştirmeye mazeret olmaz.
adamın 8 tane sabıkası var birisi reşit olmayan kızı zorla alı koyma kızımda zaten beni istiyor. bu şartlar da omı olmuyor anlamıyorum
Verilen cevabı okuyun isterseniz.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Verilen cevabı okuyun isterseniz.
verilen cevabı okudum zaten tekrar soru sordum
Kızınız kendini ifade edemeyecek durumda mı?
Zira sayın cevap veren üye, kızınız sizi istiyorsa size verileceğini söylemiş.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Kızınız kendini ifade edemeyecek durumda mı?
Zira sayın cevap veren üye, kızınız sizi istiyorsa size verileceğini söylemiş.
dün izmirdeyken kızım benden ayrılmak istemedi seninle kalmak istiyorum diye yalvardı mahkemede de söyler heralde
Alıntı:
ArtiEksi rumuzlu üyeden alıntı
dün izmirdeyken kızım benden ayrılmak istemedi seninle kalmak istiyorum diye yalvardı mahkemede de söyler heralde
Çocuğunuz mahkemeye çağrılmaz. evde sosyal hizmetlerden gelen uzman tarafından ifadesi alınır. yanında annesi olmadan görüşme yapılır. sizi istediğini ifade ederse zaten size verir mahkeme. eski eşinizin evlenmiş olması önemli değildir. ancak kocasının sabıkalı olduğunu mahkemede belirtirseniz bu durum da hakimin karar vermesinde etkili olabilir. ama asıl önemli olan ÇOCUĞUN kimi isteidiği.
Alıntı:
wamedeusm rumuzlu üyeden alıntı
Çocuğunuz mahkemeye çağrılmaz. evde sosyal hizmetlerden gelen uzman tarafından ifadesi alınır. yanında annesi olmadan görüşme yapılır. sizi istediğini ifade ederse zaten size verir mahkeme. eski eşinizin evlenmiş olması önemli değildir. ancak kocasının sabıkalı olduğunu mahkemede belirtirseniz bu durum da hakimin karar vermesinde etkili olabilir. ama asıl önemli olan ÇOCUĞUN kimi isteidiği.
anladım kızım zaten istiyor beni ama annesi yanındayken sorarlarsa belki korkudan onu isteyebilir. bu kişinin 8 tane sabıkası var 1 tanesi ufak bir kızı zorla alı koymadan 6 ay yatmış olması. Üstelik eşimin videolarını çekip bana şantaj yapması böyle sapık bir adamla kızımın durmasını istemiyorum yani