-
ceza alır mı?
Kardeşim evde müzik dinlerken alt katımızda oturan amcam kendi evindede müzik çalmasına rağmen yukarı çıkıp evi pavyona çevirdiniz diye*bagırımış kardeşim sanane kendi ebine bak deyince evin içine girip kardeşimin bogazına sarılmış gömleginin yakasını ve düğmelerini yırtmış annem seslerini duyup ayırmaya çalışmış amcanın beraber yaşadıgı suriye uyruklu kadın fırsattan istifade annemin boynundaki altın kolyeyi almaya çalışmış annem kadını iteklemiş ve onları evinden defolun diye kovmuş aşagı inerken küfretmişler kardeşim dayanamayıp aşagı inmiş yumruklaşmaya başlamışlar annem onları tekrar ayırmaya çalışmış amca annemin saçlarını çekmiş tekme atmış kardeşim kafası kırılmış komşu gelip ayırmış onları polis gelmiş amcayı karakola annem ve kardeşimi ambulans hastaneye götürmüş. Ben olayı ögrendigimde ilk karakola gitttim orada pis pis sırıtıp yeminler ediyordu onlara elimi sürmedim uzaktan uyardım diye sonra hastaneye gittim kardeşimin kafasına dikiş atılmış annemin kafası şiş ayagı şiş tansiyon şeker üst seviyede yatıyordu. Amca ifadesini verip çıkmış. Bir gün sonra gece yarısına yakın polisler geldi ve ondan imza aldılar. Ceza alır mı sonucunda ne olur?
-
Cevap: ceza alır mı?
Bu olay çok karışık, haneye tecavüz, darp, hakaret. Olaya karışanların ve tanıkların ifadelerine göre birden fazla kişi ceza alacak gibi görünüyor.