Darp sonucunda yaşanan hukuksal süreç nedir ?
İyi forumlar öncelikle. 3 senedir erkek arkadasımla birlikteyiz. Yıllardır dostum dediği insanın yanımızda o yokken bana yakınlık kurma istemesi ve bunu sevgilime söylememle sahıs büyük bir sekilde darp edilmiştir. Hastanede merdivenlerden düştüm diye ifade vermiş karakola. Ancak sağ kulağının bir daha hiç duymayacagını öğrenince hem erkek arkadasımı hem de beni azmettirici olarak şikayet edeceğini söylüyor. Rapor almış. Ve yaptığı hareketi de kesinlikle kabul etmiyor. Merak içerisindeyim. Hiçbir bilgim yok. İlk ifade de merdiven demesine rağmen yeniden şikayetçi olabilir mi olsa da erkek arkadasıma hapis cezası verilir mi ?
Cevap: Darp sonucunda yaşanan hukuksal süreç nedir ?
Evet ifadesini degistirebilir. Zaten buyuk bir sekilde darp edilmenin vucutta yarattigi belirtilerle, merdivenden dusmenin vucutta yarattigi belirtiler farklidir. Eger bunu hastanede belgeleyebilirse sizden ve erkek arkadasinizdan suc duyurusunda ve tazminat talebinde bulunabilir...
Ayrica yillardir sana yakinlik kuruyor. Sen pas vermiyorsun. Ve yillar sonra soyleme geregi duyuyorsun. Enteresan
Alıntı:
adaletistiyorum55 rumuzlu üyeden alıntı
Evet ifadesini degistirebilir. Zaten buyuk bir sekilde darp edilmenin vucutta yarattigi belirtilerle, merdivenden dusmenin vucutta yarattigi belirtiler farklidir. Eger bunu hastanede belgeleyebilirse sizden ve erkek arkadasinizdan suc duyurusunda ve tazminat talebinde bulunabilir...
Ayrica yillardir sana yakinlik kuruyor. Sen pas vermiyorsun. Ve yillar sonra soyleme geregi duyuyorsun. Enteresan
Yıllardır yakınlık kurduğunu nerden okudunuz ?? Ne zaman olduysa söyledim. Acık bir ifade ile sevgilimin arkadası tarafından tacize benzer bir yakınlığa ugradım. Bunu da sevgilime ilettim amacım hayatımızdan o insanı cıkarmasıydı. Olay bunun sonucu. Siz neyi nerden çıkardınız ilginç doğrusu. Arkadaşı 10 senelik arkadası yıllardırdan kastım bu. Yanlş anlamak ne kolay. Hemen iğneleme falan . Siz daha ilginçsinz cvp için tskler
Yıllardır dostum dediği insanın yanımızda o yokken bana yakınlık kurma istemesi ... demissiniz. Burdan iki anlam cikiyor. Siz noktalama isaretlerini yerinde kullanmazsaniz, yanlis anlasilmaniz dogal. Burdaki fikirleri igneleme olarak gormeyin. Aksine burda aldiginiz olumsuz elestiriler, mahkemeye daha hazirlikli ve daha saglam bir savunmayla gitmenizi saglayacaktir.