Cevap: Abimin Borcu için icra
Hem babanız hem siz icra dairesine gidip borcla ilginiz olmadığını belirterek itirazda bulunabilirsiniz gelen belgede belirtilen süre içinde.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Hem babanız hem siz icra dairesine gidip borcla ilginiz olmadığını belirterek itirazda bulunabilirsiniz gelen belgede belirtilen süre içinde.
çok sağolun Erdoğan bey ben dün bulunmuştum benle alakası yok diye babamın da mı gitmesi gerekli birde neden geliyor bu bizi baglar mı ikametgahı bile yıllardır farklı
Abiniz vefat etmediyse veya sizin kefilliğiniz vs gibi bir durum yoksa normalde sizinle bir ilgisi olmaması gerek.
Ancak gelen ödeme emrine süresi içinde itiraz etmediğinizde , artık o borcu kabullenmiş olur ve ödemek zorunda kalırsınız.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Abiniz vefat etmediyse veya sizin kefilliğiniz vs gibi bir durum yoksa normalde sizinle bir ilgisi olmaması gerek.
Ancak gelen ödeme emrine süresi içinde itiraz etmediğinizde , artık o borcu kabullenmiş olur ve ödemek zorunda kalırsınız.
hayır ölmedi ve kefil olma durumu yok hatta 2 yıldır buraya geldiği bile yok neden bunu yapmış karsı taraf anlamadım o zaman babamında mı itirazda bulunması lazım yoksa benim ki yeterli mi
Her kime ödeme emri geldi ise, itirazda bulunması gerek.
Herkes kendi adına itiraz edebilir.
anladım yardım için çok saolun babam da o zaman dilekçe ile bas vurur bundan sonrası bizi baglamaz değil mii
Günü geçirmeden an yakındaki icra dairesine gidin,sonrasında size itirazın iptali davası açacaklar,ispat yükü onlarda ama bence kartsa mutlaka son 10 yıl içinde atılan bir imza olmalı.