merhabalar,
fizyoterapistim ve sağlıklı yaşam ve spor merkezi açıp danışmanlık yapmak istiyorum. daha çok danışmanlık hizmeti verilecek olup pilates kursları düzenlemeyi düşünüyorum. bunun için izlemem gereken adımlar nelerdir?
teşekkür ederim.
Printable View
merhabalar,
fizyoterapistim ve sağlıklı yaşam ve spor merkezi açıp danışmanlık yapmak istiyorum. daha çok danışmanlık hizmeti verilecek olup pilates kursları düzenlemeyi düşünüyorum. bunun için izlemem gereken adımlar nelerdir?
teşekkür ederim.
Merhabar. Ben de 608 saat masaj uzmani ve bazi ek belgeleri olan bir universite mezunu terapistim.
Genclik ve il spor bakanliginin , wellness antrenorluk egitimlerine katildim ve gerekli yetkilendirilme belgemi aldim.
Sorum , saglikli yasam merkezi acabilmek icin ilk sartin , bu belgeye sahip olunmasi gerektigi idi. Kanun geregi wellness antrenorlerinin acacagi isletmelerde saglikli yasam merkezi olur ise vergi ve yazar kasa islemleri faturadan muafiyet ve kolaylik saglanacagi idi.
Saglikli yasam merkezini acabilmek icin gerekli sartlar. Ruhsat ve vergilendirme icin atilacak adim ve vergi kodunu bulamadim.
Acilacak kurum bireysel danismanlik olarak faaliyetine devam edecek , degerli bilgilerinizle bizleri aydinlatirsaniz sevinirim.