-
Dolandırıcılık
MErhaba arkadaşlar Bu olay başıma dün geldi ilgili oyun sitesinin yönetici paneline şikayet kaydı açtım cevap bekliyorum ama bu süreçte siz değerli büyüklerimden bir bilgi edinmek istiyorum... olay dün öğleden sonra yaşandı facebook dan gayet önemli birisiyle önemli bir konuda konuşuyordum sonradan bi arkadaşım selam diye mesaj yolladı bir yandan da ona mesaj attım.. konuşmanın devamında media merketten hediye çekilişi var numaranı ver sanada bir kaç hediye çıkar belki dedi telefonuna bir mesaj gelicek dedi evet yaz yolla dedi gelen mesajı hiç okumadan evet yazıp gönderdim... sonra bende kredi kart numaramı istedi kazandığın hediye oraya yatacak dedi ben orada uyandım yok filan diyerek kapandı olay sonradan öğrendimki arkadaşımın hesabı çalınmış ve gelen mesaj http://tr.oasgames.com/ üzerinden şirketin oyunlarına mobil ödeme yöntemiyle oyun parası alındığına dair onay mesajıymış... konuşma kayıtları duruyor.. telefon mesajı duruyor.. oyun parasının hangi hesaba aktarıldığıda şirket taraından bulunabilir herhalde.. (Yukarıda dediğim gibi cevap bekliyorum) Nasıl bir yol izlemeliyim.. giden para büyük değil ama şu sıralar hem hastalıkla mücadele hemde iş hemde okul konuşarında büyük yük varken üzerimde bu olay beni manevi olarak büyük hezimete uğrattı..Lütfen yarım edin bana.. sevgiler saygılar iyi çalışmalar...
- - - Updated - - -
konu günceldir acilen yardımlarınızı bekliyorum..
- - - Updated - - -
Bu şekilde bir çok kişi dolandırılmış(şikayetvar.com) şirket hiç bir şekilde bilgi vermiyormuş..
-
Cevap: Dolandırıcılık
Konu günceldir yardımcı olacak bir arkadaş yokmu
-
suç duyurusunda bulunun . cevabı çok uzun sürer tabi bide savcı araştırmaya gerek duymazsa uğraş dur .
-
Mobil ödeme limitleri güvenlik amaçlı günlük 100 tl aylık 200 tl diye biliyorum. Tek seferde en fazla 100 tl kullanılabilir diye biliyorum. Bu nedenle 100 tl kadar dolandırıldığınızı düşünüyorum. Bir o kadar daha masraf etmeyin diyeceğim ama bu durum insanın zoruna gider. Bir dilekçe yazıp savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Geçmiş olsun.