İşten çıkarıldım. Alamadığım maaş, kıdem ve ihbar tazminatı için İstanbul'da avukata ihtiyacım var.
Herkese merhaba,
Kasım ayında 4 senedir çalıştığım işyerinden gerekçe gösterilmeden çıkarıldım. İçeride 3 maaş alacağım kaldı. Bunun yanında kıdem ve ihbar tazminatım da verilmedi. Şirket faaliyetlerine devam ediyor. Geçen 2-3 aylık sürede çeşitli kereler görüştüm ve alacaklarımın verileceği söylenerek oyalandım. Şu an işşizlik maaşıyla geçiniyorum. Artık inancım kalmadı. Bu konuda dava açmak istiyorum. Daha evvel benzeri bir dava açıp kazanmış ve eğer alacaklarımı ödemeye yanaşmazlarsa icra işlerini takip edecek bir avukata ihtiyacım var. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Bu davada ücreti karşılığında bana yardım edebilecekseniz, buradan özel mesaj gönderirseniz sevinirim.
Cevap: İşten çıkarıldım. Alamadığım maaş, kıdem ve ihbar tazminatı için İstanbul'da avukata ihtiyacım var.
Neden işe iade davası acmadiniz?Kideminiz alti aydan fazla be belirsiz süreli is sozlesmesi ile calisiyorsunuz sanirim.is yerinde calisan sayisi da 30 un uzerinde ise ise iade davasi acabilirdiniz.ancak 1 aylik sure dolmuş
Cevap: İşten çıkarıldım. Alamadığım maaş, kıdem ve ihbar tazminatı için İstanbul'da avukata ihtiyacım var.
Sitemizde avukat arayışına karşılık verilememektedir.
Eş dost akraba tavsiyesi veya bulunduğunuz il barosuna başvurarak bir avukatla anlaşabilirsiniz.
Merhaba yanıtınız için teşekkür ederim. İşe iade olmak istemiyorum, yada bu sebeple ekstra haksız para almak istemiyorum. Sadece eksik aldığım maaşları ve hakettiğim tazminatları almak istiyorum.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Sitemizde avukat arayışına karşılık verilememektedir.
Eş dost akraba tavsiyesi veya bulunduğunuz il barosuna başvurarak bir avukatla anlaşabilirsiniz.
Bu kuralı bilmiyordum kusura bakmayın.