İsim Tashihi (Değiştirme)
Merhabalar,
Eski yıllarda üzülerek ve pişmanlık içinde belirtmeliyim ki, çeşitli nedenlerden dolayı resmi belgede sahtecilik suçu ile ilgili bir dava açıldı tarafıma ve yargılama bitip Yargıtay'dan bozma şeklinde geri döndü. Yerel mahkemede halen de duruşmalar devam ediyor ve aleyhime sonuçlanırsa tekrar Yargıtay'a göndereceğim. Bu da bir kaç yıl daha demek.
Konunun isim tashihiyle ilgisi ise şu şekilde :
Yukarıdaki dava ile ilgili bilgiler ve ismim maalesef ki ulusal basında (yazılı ve görsel) yer aldı ve bu durumdan dolayı çok sıkıntı çektim. Bunların arasında en yıkıcı olanlardan biri de iş başvurularım şeklinde. Bir işte çalışırken tesadüfen de olsa patronlar (veya ona haber verebilecek insanlar) google.com.tr arama motoruna ismimi yazdıklarında yukarıda da bahsetmiş olduğum haberler çıkıyor ve bunu gören/öğrenen patronlar da beni işten kovuyorlar.
Bu şekilde bir kaç tane işten çıkmışlığım oldu maalesef. Hatta yeni başvurularda bile çok kez kapıdan dönderildim. Bu da çok üzücü ve yıkıcı. Sonuçta evliyim ve ev geçindirmek zorundayım.
Sizlerden istirhamım ise, konuyu öne sürerek Asliye Hukuk'da isim tashihi davası olarak açabilir miyim ?
Yanlış anlaşılmasın lütfen, dava devam ediyor diye bu durumdan kaçmak için isim değişikliği talebim kesinlikle yoktur. Yargı aleyhime karar verirse zaten takdir edilecek cezayı çekeceğim, bunu tüm vicdanımla belirtiyorum, samimiyim. Ayrıca internetten arama yapıldığında çıkan haberleri yapan kişilere de kaldırmaları için ricada bulundum ama hiç biri kaldırmadı, aksine tehdit ettiler, yine kullanırız diye.
Hem bu kötü ve üzücü geçmişten sıyrılıp temiz bir sayfa açmak adına, hem de iş başvurularında yeni ismimle kayıtlara geçmek istiyorum.
Bu yüzden bana az da olsa fikir verebilirseniz minnettar olacağım.
Şimdiden teşekkürler ediyorum.
Cevap: İsim Tashihi (Değiştirme)
Alıntı:
dil*r*m a**** beni dolandıran özbekistanlı bir kadının ismidir.UYUŞTURUCU bonzai bagımlısıdır ve g**** u**** isimli adamla evlidir... ... gittim guzelce paramı istedim bana mal kaptırmasaydın embesil dediler.
beni dövdüler. adam yatak odasıın kapısını kendisi kırıp benim üzerime suç attılar, karısıyla daha önceden dövüşmüşler birbirlerini yaralamışlar o yara izlerini kullanıp adli,i tıp raporu alıp bizi xxxx şsahış darp etti evimizi bastı diye polisi aramışlar...
olaylar büyüyünce internette ne kadar site varsa oraya buraya bonzai dil*r*m g**** u**** yazdım ki rezil - DEŞİFRE olsunlar karısının DIL*R*M A***** fuhuş yaptıfgını herkes duysun , karısının uyuşturucu kullandıgını herkes bilsin... olay bu fake dediğim olay aslında spam dır..
haHADİ SİLME EDİTOR " EMRETMİYORUM " SİLMEEEEE
Sayın üye,
Yukarıdaki konuyu eklemeyi unuttuğunuz ya da ihmal ettiğiniz sitede çok sayıda forum kalmış. Rica etsem geri kalanlara da aynı konuyu ekler misiniz?
arzuhalci arkadaşım sana ne dert olduda alıntı yapa yapa kendini öne çıkartmaya veya aklınca intikam almaya çalışıyorsun ???
https://www.hukuki.net/showthread.php...ihi-Degistirme sayfasındaki hakkarili arzuhalcinin alıntı ile cevapladıgı konuyu silebilirmisniz EDİTOR BEY
Önce o konunun neden silinmesi gerektiğini düşündüğünüzü bir açıklayın,
sonra sn.hakkarili arzuhalci nin de rızası olursa silebiliriz belki.
konu uzun size nerden ulaşabilirim ? konuyu anlatmak için ?
- - - Updated - - -
size nerden nasıl ulaşa bilirim ?
Üye olurken kullandığınız @yandex adresinizden ulaşabilirsiniz.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Önce o konunun neden silinmesi gerektiğini düşündüğünüzü bir açıklayın,
sonra sn.hakkarili arzuhalci nin de rızası olursa silebiliriz belki.
Benim için farketmez üstadım.