YouTube'a Yüklediğim Videolardan Başım Ağrır mı ?
Merhabalar..Youtube'ta bir kısmı Türkçe bir kısmı Kürtçe olan.Müzik,halay-türkü tarzı videolar yapıp yüklediğim bir kanalım var..Listemdeki bazı parçalar kendi arşivimden bazıları ise yine youtube'ta popüler olan şarkılardan oluşuyor..Popüler olanları başka kanallardan indirip düzenleyip kendi kanalımda geri yüklüyorum..Fakat popüpler olup da indirdiğim parçaların bazıları bölücü başı ve terör örgütü lehine yapılan şarkılardan da oluşabiliyor..Misal bir düğün videosu indirdim,o düğünde insanlar halay çekerken yasadışı sloganlar atabiliyorlar veya ne bilim kırmızı sarı yeşil flamalar falan oluyor..Veya halay değil de normal bir kürtçe şarkı ve içinde geçen bazı ifadeler propoganda niteliğinde olabiliyor..
Sorum şu ; Ben bu videoları sadece popüler ve tutulduğu için yüklüyorum..Yani herhangi bir örgüt propogandası amacında değilim -ki zaten ben gerçek hayatta da öyle biri değilim..Bu videolar yüzünden başım ağrır mı ? Ağrıyacaksa sileyim diyorum ?
Teşekkürler
Cevap: YouTube'a Yüklediğim Videolardan Başım Ağrır mı ?
Diyelim ki kesinlikle suç unsuru değil. Terör örgütünün propagandasını, kanaldan gelecek parayı bir miktar arttırma ihtimali karşılığında yapmak içinize siner mi? Kanal gelirini -biraz daha meşakkatli olsa da- başka yolla yapmak mümkün değil mi?
Bu sorunun cevabını kendinize vermelisiniz.
Konu hakkında bilgisi olan bir sayın üyenin hukuki cevabı vermesi dileği ile.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Diyelim ki kesinlikle suç unsuru değil. Terör örgütünün propagandasını, kanaldan gelecek parayı bir miktar arttırma ihtimali karşılığında yapmak içinize siner mi? Kanal gelirini -biraz daha meşakkatli olsa da- başka yolla yapmak mümkün değil mi?
Bu sorunun cevabını kendinize vermelisiniz.
Konu hakkında bilgisi olan bir sayın üyenin hukuki cevabı vermesi dileği ile.
Evet hocam sizde haklısınız fakat kanalı yeni açtım sayılır herhangi bir gelir yok şu an..Bir çoğunu sildim zaten..Fakat bazı videolarda sözlü propaganda olmasa bile bazı sembol ve ikonlar var ..Ne yapmam gerekiyor acaba ?
Bence silmelisin derim heleki propaganda barindiriyorsa paylasimlarin bu yasal bir suctur en son ornekle kanal D de show programina canli baglanan bayanin sozlerinin yasalarca irdelenip suc sayilip suc duyurusunda bulunulmustur bu tip yayinlar paylasimlar soylemler illegaldir silmelisin basin agrimasin