Cevap: Hırsızlık Suçlaması
Gecmisinde bir ceza veya hagb var mi?
evet hagb var ama kaç yıl oldu bilmiyorum
- - - Updated - - -
yanıtlarım geliyormu bir türlü göremiyorumki, evet hagb ve para cezası vardı ama kaç yıl oldu bilmiyorum!
Annenin beyani seni suclar nitelikte. hattin o telefkna takilmis. Telefonu da siz sattiginiz icin ceza alma olasiliginiz cok yuksek. Hakkinda daha once hagb da varmis. Umarim benzer bir konudan degildir. Davani Kesinlikle bir avukatla yurutmelisin. Ve yerinde olsam o telefoncuyla gorusur tanik listeme ekletirdim. Olay soylediginiz gibiyse telefonu sattiginiz esnada cocuklarin yaninizsa oldugunu soylemesi sizin icin cok onemli..
peki ceza alırsam daha önceden kagb olduğunu için erelenemezmi ?
birde ben çalmadım çocukların ismini verip mahkemeye getirtemezmiyiz ?
durduk yere cezaevine girmeyelim
telefoncunun yerini bile unuttum ama onlarda kaydı var muhtemelen
mahkemede söylesem eklerlermi ki ?
gözüme uyku girmez oldu ben bu tarz şeyleri kafaya çok takarım
birde kız arkadaşım yurtdışından geliyor mahkemenin hemen ertesi günü
eğer ceza alırsam hemen alıp götürüyorlarmı beni ?
önemli olmasa cidden sormam yanlış birşey söylediysem affola
Alıntı:
batuhanozbek rumuzlu üyeden alıntı
peki ceza alırsam daha önceden kagb olduğunu için erelenemezmi ?
birde ben çalmadım çocukların ismini verip mahkemeye getirtemezmiyiz ?
durduk yere cezaevine girmeyelim
telefoncunun yerini bile unuttum ama onlarda kaydı var muhtemelen
mahkemede söylesem eklerlermi ki ?
gözüme uyku girmez oldu ben bu tarz şeyleri kafaya çok takarım
birde kız arkadaşım yurtdışından geliyor mahkemenin hemen ertesi günü
eğer ceza alırsam hemen alıp götürüyorlarmı beni ?
önemli olmasa cidden sormam yanlış birşey söylediysem affola
Hagb karari verileli 5 yili gecmediyse ertelenmez.
Savunma dklekcende cocuklarin ismini verecegin icin kendisi veya vekili gelecektir
Telefoncunun yeeini naail unutuyorsunuz isparta gibi kcuk bir sehirde anlam veremedim.
Mahkemede telefoncunun da ifadesi alinmasini talep edebilirsiniz. Ama hangi telefoncu dediklerinde hatirlamiyorum mu diceksiniz
gercekten Kafana takman geremen bir konu. Cunku hagb in ve yukarda anlattigim sebepler 3. Ksii tarafindan degerlendirildiginde pek olumlu cagrisimlar yaratmayacaksiniz
Alıntı:
adaletistiyorum55 rumuzlu üyeden alıntı
Hagb karari verileli 5 yili gecmediyse ertelenmez.
Savunma dklekcende cocuklarin ismini verecegin icin kendisi veya vekili gelecektir
Telefoncunun yeeini naail unutuyorsunuz isparta gibi kcuk bir sehirde anlam veremedim.
Mahkemede telefoncunun da ifadesi alinmasini talep edebilirsiniz. Ama hangi telefoncu dediklerinde hatirlamiyorum mu diceksiniz
gercekten Kafana takman geremen bir konu. Cunku hagb in ve yukarda anlattigim sebepler 3. Ksii tarafindan degerlendirildiginde pek olumlu cagrisimlar yaratmayacaksiniz
olay antalyada oldu 2014 yılbaşından sonra ıspartada değil birsürü telefoncunun olduğu yüzüncü yıl diye bir cadde var hepsi birbirine benziyor.
vekilleri yok peki kendileride mahkemeye gelmez ise nolur ?
Sikayetlerinden vazgecseler bile kamu davasina donusur. Cocuk telefonu kendi sattigini veya rizasi oldugunu soylemesi gerekir. Ancak bu durumda da size iftira attigi gerkcesiyle sizin dava acmanizdan korkacaklari icin bu yola gireceklerini zanetmiyorum. Ancak hukum yememeniz gerekiyor ve belki de durumun ehemmiyetinin farkinda degilsiniz. Muhakkak bir avukata danisin