-
Boşanma davası
Bu forumu açan sayın hocalarımızdan Allah razı olsun.
Basit yaralama suçundan evden uzaklaştırma aldım.Evde özel eşyalarımı almak için savcılığa müracaatta bulundum.Sayın Savcı bey polis eşliğinde gidip ben eve girmeden eşime liste verdi ve bir kısım eşyalarımı vermemiş eşim.Evde imei benim adıma hat babamın üzerine kayıtlı bir telefon var.Eşim vermiyor ve boşanma davasında bunu delil olarak kullanacakmış.Sorum benim telefonumu hattı babamın üzerine olan telefonu mahkemede delil olarak kullanabilirmi?Ben bu durumda telefonumu almak için ne yapabilirim? Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
-
Cevap: Boşanma davası
Eğer o telefonun içinde sizin boşanmanıza sebep olacak deliller var ise kullanabilir. Mahkeme bitene kadar da hiç bir şey yapamazsınız.
Geçmiş olsun..
-
Sağolun hocam teşekkür ederim.
- - - Updated - - -
Sayın hocam size özel mesaj gönderdim mesaj sayım az olduğu için iletilmedi mümkünse bir özel mesaj yazmanız mümkünmü?
-
- - - Updated - - -
EFENDİM BENİM 15.YILLIK EŞİM 2.SENE ÖNCE BENİ VE 3.KIZ ÇOÇUĞUNU BIRAKIP GİTMİŞ TERK ETMİŞTİR VE BİZİ 2.SENEDİR BİR GÜN BİLE ARAMAMIŞTIR BU KADIN HEM BENİM EVİMİ YUVAMI YIKTI HEM İŞİMDEN ETTİ HEM 3.EVLADIMDAN ETTİ..HEMDE ÇEVREME AİLEME KARŞI BENİ VE ÇOÇUKLARIMI REZİL ETTİ..BEN BU KADIN YÜZÜNDEN BENDE MECBUR KALIPTA 3.KIZ ÇOÇUĞUMU BAKACAK KİMSEM OLMADIĞINDAN DOLAYI ÇOÇUKLARIMI DEVLETE YURDA VERMEK ZORUNDA KALDIM..ŞU AN BU KADIN KENDİSİNE DAHA ÖNCE 2005\2006.YILINDA TECAVÜZ EDEN DAYISI İLE AYNI EVDE GAYRİ AHLAKİ BİR HAYAT YAŞAMAKTADIR VE BU ADAMADA 3.KIZIMADA CİNSEL TACİZ ETTİRMİŞTİR VE BU KADIN VE BERABER YAŞADIĞI ADAM İLE BİRLİKTE HALEN HEM İ,STANBULDA HEMDE KASTAMONU AĞIR CEZA MAHKEMELKERİNDE SANIK OLRAK YARGILANMAKTADIRLAR BEN BU KADINDAN TAZMİNAT ALABİLİRMİYİM BANA BİR YOL GÖSTERİN SAYGILARIMLA...........(iletişim bilgisi yazmayınız)
-
Boşanıp boşanmadığınızı yazmamışsınız.
Şayet boşanmamış iseniz ve eşiniz ile 3 nci şahıs arasındaki beraberlik bahsettiğiniz davalar sonucunda mahkeme kararı ile tescillenecek olursa, açacağınız boşanma davasında eşinizden, ve 3 nci kişiye karşı haksız fiil nedeni ile açacağınız dava ile de 3 ncü kişiden tazminat alabilirsiniz.
Bunun için öncelikle söz konusu davaların içeriklerini bilmek gerekir. Ayrıca mutlaka bir avukat arkadaştan destek almalısınız.
Geçmiş olsun.