Cevap: Hakaret sayilir mi ?
imageshack.us sitesine upload yap. Sonra linki buraya at. Veya direk yaz
Alıntı:
adaletistiyorum55 rumuzlu üyeden alıntı
imageshack.us sitesine upload yap. Sonra linki buraya at. Veya direk yaz
+1 aynen öyle.
Whatsapdan durumumu guncelledim su sekilde yazdim
- gercegini bildigim seyin yalanini duymak cok hosuma gidiyor
Onun bu lafima istinaden durumuna yazdigi
- neyin yalan neyin gercek oldugunu zamani gelince ogrenirsin duyarsin bosverdimdiye HAVLASİN İTLER ...
Baska bir face paylasimi onun kendi sayfasinda paylastigi
- yuruyebilmek icin ailene bacina yengene sorman lazim SUT COCUGUMUSUN YOKSA NE COCUGUSUN agiza bakandan hayir gelmez.
arkadaslar buyuk yazi ile yazdiklarim hakaret olarak algiladiklarim tamamen bana yonelik benim ne yazdigim ve buna cevaben yazdigi aleni ortadadir simdi ben bu konu hakkinda suc duyrusunda bulunabilirmiyim
Yazdigin seyler hakaret. Ancak isim yok.whatsap veya faceden sizn syfnza veya size ozl olark atilmis bir msj da degil. Size yazldgini ispat etmenz pek mumkun durmuyor. O da size yazdgni itiraf etmcktr. zira ilgili makamlar da onun lehine degerlndrp kovustrma basltmicaktr dye dusunuyorm. Sebebi cok basit. O bir kadin cunku.Bu arada allah kurtarsin bir an once. Esim benmle evliyken baska erkekle cinsl munasebet yasams.bunu ispat ettm.hatta brlktlk yasadigi adam benm tanigim oldu. Ama avukt yine bile nafaka alir senden diyor :) bnm de davalarm suruyor. Gcmis olsun
Alıntı:
adaletistiyorum55 rumuzlu üyeden alıntı
Yazdigin seyler hakaret. Ancak isim yok.whatsap veya faceden sizn syfnza veya size ozl olark atilmis bir msj da degil. Size yazldgini ispat etmenz pek mumkun durmuyor. O da size yazdgni itiraf etmcktr. zira ilgili makamlar da onun lehine degerlndrp kovustrma basltmicaktr dye dusunuyorm. Sebebi cok basit. O bir kadin cunku.Bu arada allah kurtarsin bir an once. Esim benmle evliyken baska erkekle cinsl munasebet yasams.bunu ispat ettm.hatta brlktlk yasadigi adam benm tanigim oldu. Ama avukt yine bile nafaka alir senden diyor :) bnm de davalarm suruyor. Gcmis olsun
Tesekurler senide allah kurtarsin isimiz zor su anda savcilikta bi dosya var akibetini hafta icinde ogrenirim o da bu tarz sikayetlerden birisi tck 126. Mad. Bu konunun bi alakasi var mi benim yazdiklarima cevaben yazdigi icin hic tutar yani yokmu evladimi almaya calisiyorum bunlar cok onemli
bosverin bence ugrasmayın uzadıkca uzar işler
Direkt olarak şahsınıza yazılan bir ifade yoksa birşey çıkmaz. Whatsapp durumu, duvarda paylaşılan iletiler bunlar genel paylaşımlar.
arkadaslar bu hakaretlerden dava acıldı 125/1,2,4,5 53/1 nedenı ıse aramıda husumet olması ve bacım yengem gibi ıfadelerın kullanılması davanın acılmasına yardımcı oldu
bu kez hıc bır kurtulusu yok