Bıçakla Ağır Yaralama (çocuk) 16
Tahrik ve Küfür altında kalmıştım yanımda o gün korkutmak amacıyla yanımda bıçak getirmiştim ve bir anlık sinirle bıçağı arkadaşımın sırtına az da olsa saplamıştım tutuklandım ceza evine girdim 40 gün sonra tahliye oldum mahkemem 1 ay sonra okuyorum ve öğrenciyim yaşım 16 okumaya da devam ediyorum karşı taraf şikayetçi değil ve çocuğun durumu iyi ve özel avukatım var pişman olduğumu da belirttim nasıl bir tür ceza alırım?
Hüseyin T.
Suç:Hayati Tehlike Geçirecek Tarzda Yaralama
Cevap: Bıçakla Ağır Yaralama (çocuk) 16
Olayda silah kullanıldığı için şikayetin geri çekilmesi davayı düşürmez. Düşündüğünüzden ağır sonuç verebilecek bir dava. Duruma göre öldürmeye teşebbüs dahi söz konusu olabilir. Yaşınızın 16 olması yalnızca indirim nedeni olur. İyi ki avukat tutmuşsunuz.
- - - Updated - - -
Alıntı:
ramazan bektaş rumuzlu üyeden alıntı
16 yasında olaylara bak. İşallah 3 yıl yersin. Sabıkalı gez. Memur olamazsın. İş de vermezler. Güle güle
Ramazan Bey,
Burası kişileri kınama yeri değil, hukuki görüş paylaşım platformudur.
Bu sorunun tahlil ve çözüm yeri, avukatınızın ofisidir.
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Olayda silah kullanıldığı için şikayetin geri çekilmesi davayı düşürmez. Düşündüğünüzden ağır sonuç verebilecek bir dava. Duruma göre öldürmeye teşebbüs dahi söz konusu olabilir. Yaşınızın 16 olması yalnızca indirim nedeni olur. İyi ki avukat tutmuşsunuz.
- - - Updated - - -
Ramazan Bey,
Burası kişileri kınama yeri değil, hukuki görüş paylaşım platformudur.
farkındayım kolay bir dava değil avukatım iyi bir avukat ağır ceza avukatı ancak dosyam da yaralama yazıyor savcı olay esnasındaki hareketlerime göre darbe sayısına göre öyle yazmış avukatım benden daha ağır suçlarla ilgileniyor ve bu konuda bilgili bana para cezası ve denetim cezası alacağımı söylüyor. tutukluyken bu süreç hakkında çok farkı şeyler söyleyen oldu gardiyanlar en az 6 ay tutuklusun dedi mahkumlar en fazla 1 seneye tahliye olursun dedi 40 günde tahliye oldum şimdide kimisi ağır sonuç alırsın kimiside hafif sonuç alırsın diyor.kimsenin ne dediği umrumda değil sadece ne düşündüğünüz önemli Ama neyin ne olduğunu sadece Allah biliyor... Düşünceleriniz için Teşekkür ederim
İlk Mahkeme 1 Ay Sonraya Ertelendi
Düşüncelereniz Neler?
Dava bitti 3 sene denetimli serbestlik
hakim bu senin için milli piyango dedi