dededi cocuklarımı almak için velatetın düzenlenmesı davası açmış
merhabalar eşim 14,09.2015 de iş kazası egcırerek vefat ettı dedesi cocuklarımı alıcam diye dava açmış
cocuklarımı jandarmayla aldım elınden vermedı babasının yanına göndermiştim bizim boşanma davamız vardı mahkeme kararıyla 1 ay karar çıkınca bende cocuklarımı göndermek zorunda kaldım ama cocukları istemeyen dede bana dava açmış sebebı ise aklıma gelen iş kazası davası açtım ben avukata verdım vekaletımı oda pay alırım dıye açtı galıba benım cocuklarımı almak istiyor ne yapabılırım lütfen kızım 8 oglum 5 yasında ne yapabılırım
buyk ıhtımal ıftıralar atıcak benım yasak aşk yasadıgımı felan idda edıcek sahte yalancı tanık gösterıcek zor kurtuldum eski eşimden birde babasıyla ugrasıyorum para hırsı için cocuklarımı mahvedıcek lütfen yardım edın
Cevap: dededi cocuklarımı almak için velatetın düzenlenmesı davası açmış
Oncelikle olen birisi ardindan ki bu iki cocugunuzun babasiysa zor kurtuldum demeniz hic etik degil. Heleki muhtemelen size bir omur boyu odyecegi nafakayi kazanmak icin calisrken is kazasi gcrmisse.yalanci sahit tutar mi tutmaz mi bunu dava zamani goreceksiniz. Yalanci sahtlk yapp ypmdgna mahkeme kanaat getirecek.yasak ask yasadysanz eger bu bosanmada rahmtli esnzden alacgnz haklakri etkilicek.Babanzn cocuklarnzi almasi cok zor. O konuda icnz ferqh olabilir. Gercektn cok ckk buyuk hatalar yapmadgnz surece (cocuklrnzn sizle yasamamasi grktgni mhkemeye dusundurck kdr buyuk hatalar) cocklarn sizde kalmasi yaslari da goz onune akndgnda kesine yakin...
o kadar çok şey çektımkı ailesinden para için dava açmış cocuklarımı almak için benım bi sabıkam yok birşeyim yok durumda iyi maaşımda baglanıcak onu beklıyorum ölüm aylıgım babamla kalıyorum ev kendımızın babaannesı özurlu zati bakamaz
evde 3 aile yasıyorlar kalabalıklar yatıcak eyrlerı yok köyde yasıyorlar birde
Tek dusunceniz cocuklarinizsa o konuda icinizi ferah tutabilirsiniz. Cocuklarnzn babasi yasasaydi bile bosanma drumunda cocuklrnizi onun bile almasi cok zordur. Kaldiki dedesinn anlttgnz imkanlar cercevesnde cocklrnzi alablcgne ihtml vermiyorum