Cevap: Uyuşturucu madde Amatem
Ohaaa ben şuraya takıldım bu gerçek mi,
(Amatemde idrarı tuvalette değil ayna karşısında güvenlik ve doktor karşısında veriliyor psikolojik olarak yapamıyorum)
Maalesef gerçek.Çünkü bağımlıların bir kısmı temiz idrar veremedikleri için başkasının idrarını enjektörle getirip kendi idrarım diye veriyor.Mecburen idrar yapma işi güvenlik nezaretinde yapılıyor.
Evet öyle peki yardım edebilcek cevaplıyacak biri varmı
Lütfen şu soruma cevap verin kafam çok karışık
Alıntı:
Mert1910 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba herkeze bundan 1 yıl önce mahalleden tanıdığım birinden sigara almıştım içtikten sonra bayıldım arkadaşlarım içine bonzai koymuştur o demişler polise bende öyledir diye içine bonzai koymuş diye ifade verdim benden hastanede kan aldılar birşey çıkmadı sonra polisler adli tıp denilen yere götürdüler kan idrar saç aldılar gene birşey çıkmadı savcı cağırmıştı eski adresime kayıtlı olduğum için geç geldi gidemedim ve 2.kağıt geldiğinde Denetim büroya gitmem gerektiğini ordan 1 yıllık amatem cezası verdikleri yazıyordu amateme 2 kere idrar verdim 3.süne gidecekken kimliğimi kaybettiğim için gidemedim uyarı aldım Cuma günü idrar vermek için gittim ama yapamadım yarınde idrar vermeye gitcem eğer veremezsem dosyam kapanıyor mahkemeye gönderilecekmiş (Amatemde idrarı tuvalette değil ayna karşısında güvenlik ve doktor karşısında veriliyor psikolojik olarak yapamıyorum) sonuç ne olur içtiğim hiçbirşey gözükmüyo bende ne içtiğimi bilmiyorum uyuşturucuda hiç kullanmadım para cezası almak istemiyorum durumum o kadar iyi değil bana yardımcı olun lütfen teşekkürler. Bu arada Yaşım 16
Sürekli tekrar yapmayalım.Bu forum kurallarıyla örtüşmez.
Yazıda sürekli bahaneler yazılmış.
İçtiğim şeyden haberim yoktu.Tebligat geç geldi haberim geç oldu.Daha sonra kimliğimi kaybettim gidemedim.Güvenlik yanımda durdu diye yapamadım vs.
Bu kadar şeyin üstüne alırsın yanına 3 şişe su içerisin hepsini mesane patlayana kadar dolar değil doktor veya güvenlik canlı yayında dahi kişi idrarını yapar.Bunu öne sürerek işin içinden çıkmak mümkün değil.Uzun süre idrara çıkmadan dediğim gibi bol sıvı da alınırsa olay çözülür.Yoksa mahkemeye döner ve sicile işlenen cezalar çıkar.
Alıntı:
Engin Ünalmış rumuzlu üyeden alıntı
Sürekli tekrar yapmayalım.Bu forum kurallarıyla örtüşmez.
Yazıda sürekli bahaneler yazılmış.
İçtiğim şeyden haberim yoktu.Tebligat geç geldi haberim geç oldu.Daha sonra kimliğimi kaybettim gidemedim.Güvenlik yanımda durdu diye yapamadım vs.
Bu kadar şeyin üstüne alırsın yanına 3 şişe su içerisin hepsini mesane patlayana kadar dolar değil doktor veya güvenlik canlı yayında dahi kişi idrarını yapar.Bunu öne sürerek işin içinden çıkmak mümkün değil.Uzun süre idrara çıkmadan dediğim gibi bol sıvı da alınırsa olay çözülür.Yoksa mahkemeye döner ve sicile işlenen cezalar çıkar.
Neden bahane ediyim içmediğim halde orda gidip idrar vermektenmi korkacağım tuvalette idrarımı yapıyorum ismimi okuduklarında gidip yapamıyorum vede bunu yaşayan tek ben değilim size sorduğum soru bahanemi ediyorum gerçekmi değil içtiğim hiçbirşey olmadan kayıtlarda testlerdede zaten gözükmüyor amatem vermeleri mahkeme sonucunu nasıl etkiler diye soruyorum yaşım 16 babam vefat annem başkasıyla evli ben abimlerde kalıyorum ama vekaletim annemin üzerine sadece çocuk maaşı var onuda ben almıyorum sigortalı işim yok para cezası gelirmi