Bilgim disinda icra ihbarnamesi
Arkadaslar 2015 yilinda bi surucu kursuna kayit oldum ve benden 350 tl kurs ucreti 50 tl direksiyon ucreti olarak anlastim imzaladim sozlesmeyi daha sonra 50 tlyi odeyerek direksiyon sinavina girdim herhangi bir kurs almadim direksiyon sinavini gectim ama sertifikami almadim yani vazgectim bu kurs beni arayip odeme yapmami yada hicbir bilgilendirme yapmadi ve ocak 15 2016 tarihinde icra dava tebligati yapildi bunu odemek zorunda miyim simdi avukat ucretide odemem gerekecek buna itiraz edebilir miyim
Cevap: Bilgim disinda icra ihbarnamesi
Net cevap verebilmek için, elinizde tebligatın fotoğrafını (özel bilgilerinizi kapatmak kadıyla) bu yere koymanızı rica ederim.
iyi aksamlar dilerim....
Ne için itiraz edeceksiniz?
SÖzleşmeyi imzalayıp kursa kayıt olmuşsunuz,
kayıt olduğunuz kursta sınava girip belgeyi almaya hak kazanmışsınız,
ama kayıt olmanıza rağmen , kursa gitmediğiniz için parasını ödemek istemiyorsunuz öyle mi?
Kayıt olmasaydınız, sizin yerinize bir başkası kayıt olacak ve o kişi kurs bedelini ödeyecekti, kayıt olduğunuzda kontenjanın dolmasına neden olmuş durumdasınız , gitseniz de gitmeseniz de, anlaştığınız bedeli ödemeniz gerekir.
Erdoğan beyin sözlerine katılıyorum. Birde konu başlığı bile çok abest olmuş. Bilgim dışında icra ihbarnamesi demiş. Tarafına tebliğ edilmiş işte. Kurs seni ödeme konusunda uyarmak zorunda değil. sonuçta senin senedin var onlarda. kaldı ki şöyle birşey de var. kurs süresni de hesaba katarsak aradan geçen zaman 4-13 ay arası. ve sen hiç ödeme yapmadıysan bu süre içersinde kursun seni icra ya vermesi cok dogal.
- - - Heryer Heryerde - - -