Tehdit, Şantaj, Özel Hayatı Gizliliği İhlal, Bütün Tanıdıklara Rezil Kepaze Etmek Daha Bir Çok Şey Vs..
Kısaca Özetlemek İstiyorum ;
Eski eşim evliyken bir kişiyle yasak bir aşk yaşıyor tabi ben bunların bu kadar tedaylı olduğunu bilmiyordum. Neyse biz anlaşmalı boşandık kızım annesinde kalıyor. Şimdi o zamanlar ben eski eşim ile sürekli barışma çabaları içine girdim işimden çıktım evimi sattım hep beni aldattı paramız bulumuz herşeyimiz gitti. Neyse ne zaman barışma çabası içine girdiysem dostu sürekli bana tehdit hakaret etti en sonunda eski eşimin bana uygunsuz bir sürü videosunu attı kayınçoma attı üstelik facebook üzerinden hesaplar açarak orada yayınladı benim bütün akrabamı eski eşimin akrabalarını ekleyip o videoları görmesini sağladı. Üstelik benden ve eski eşimden para talep etti bizde gittik şikayetçi olduk. Henüz dava açılmamış sanırım 3 ay oldu vereli dilekçeleri şimdi eski eşim o kişi ile duyduğuma göre evlenmiş. Bu kişi ne tür bir ceza alır yaptırımı nedir ? Birde eski eşim büyük ihtimalle şikayetini geri çekecek bu durumda ben ne yapmalıyım ? bu kişi kesin ama kesin ceza yer mi ? birde ben kızımın velayetini almak istiyorum bu tarz bir videoları çeken sapık kişiliğin kızıma birşey yapmasından korkuyorum. Baro'dan avukat talep ettik velayet için bana dedikleri sen bekle sizin şikayetiniz ne durumda önce o sonuçlansın takipsizlik verirse aleyhine olur eski eşin şikayetini geri çekerse yine aleyhine olur deyip bizi yolladı. Şimdi ben ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz ? Üstelik şimdi o kişi ile bir olup benim üstüme oynamaya başladılar sürekli karakollara gidip hakkımda şikayetçi oluyorlar tehdir ediyor darp ediyor vs.
Cevap: Tehdit, Şantaj, Özel Hayatı Gizliliği İhlal, Bütün Tanıdıklara Rezil Kepaze Etmek Daha Bir Çok Şey Vs..
soruşturma savcılıkta ek bir delil sunabilirmiyim yoksa mahkeme zamanı mı sunmam gerekiyor ?